پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ دی ۱۴۰۱، ۲۱:۵۰

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل:

نوجوانان اردبیل در جشنواره سراسری داستان آفرینش درخشیدند

نوجوانان اردبیل در جشنواره سراسری داستان آفرینش درخشیدند

اردبیل - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل گفت: چهار عضو کانون استان اردبیل در سومین جشنواره سراسری داستان آفرینش خوش درخشیدند.

ملیحه ملک‌زاده‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: برگزیدگان سومین جشنواره سراسری داستان آفرینش با موضوع «داستان‌های دیار» با رویکرد ادبیات بومی و اقلیمی و شعار «تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم» از سوی مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سه گروه سنی نونگاه ۱۲+ سال، نوجوان ۱۵+ سال و ارشد ۱۸+ سال معرفی شدند.

وی خاطرنشان کرد: با پایان‌یافتن مهلت ارسال آثار به سومین جشنواره داستان آفرینش، تعداد ۳۱۹ اثر داستانی از سراسر کشور به دبیرخانه این رویداد ادبی ارسال شده بود که ۱۳۶ اثر به مرحله دوم و پایانی راه یافتند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بیان کرد: در این مرحله نیز پس از مطالعه آثار و بحث و تبادل نظر در خصوص رعایت عناصر داستانی، ایده‌پردازی و نگاه تازه، پرداختن به ویژگی‌های ادبیات داستانی اقلیمی و… سرانجام ۴۶ اثر به عنوان برگزیدگان سومین جشنواره داستان آفرینش کانون پرورش فکری انتخاب شد.

ملک زاده فرد گفت: براساس این گزارش در گروه سنی نونگاه، آیسین قربانی‌زاد عضو مرکز شماره دو کانون اردبیل با داستان «تکلیف درسی»، فرناز دشتی عضو مرکز شماره ۵ کانون اردبیل با داستان «فاصله» و در گروه سنی اعضای ارشد، اسماً حسینی‌زاده عضو مرکز شماره ۴ کانون اردبیل با اثری به نام «اتاق سفال» و شکیلا تقی‌اوغلی از مرکز شماره ۲ کانون مشگین‌شهر با داستانی به نام «ناری»، چهار عضو برگزیده این جشنواره از مراکز کانون استان اردبیل هستند.

وی تصریح کرد: فراخوان سومین جشنواره سراسری داستان آفرینش از سوی مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روز ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ همزمان با سالروز تولد هوشنگ مرادی‌کرمانی نویسنده نامدار ایران منتشر شد و اعضای کارگاه‌های داستان و انجمن‌های نویسندگان نوجوان کانون را به خلق جهان داستانی با ویژگی‌ها و شاخص‌های ادبیات بومی و اقلیمی دعوت کرد.

کد خبر 5665195

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha