پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۱:۰۹

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان:

تیم های ارزیاب به فین و رویدر اعزام شدند

تیم های ارزیاب به فین و رویدر اعزام شدند

بندرعباس - مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: پس از وقوع زلزله در بخش‌های فین و رویدر تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد حسن زاده پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: زمین‌لرزه‌ای با قدرت ۵.۲ ریشتر در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) بخش‌های رویدر و فین در استان هرمزگان را لرزاند.

وی با بیان اینکه بر اساس اعلام مرکز لرزه نگاری کشور در ساعت ۰۹:۳۵:۳۳ امروز زمین لرزه‌ای به شدت ۵.۲ ریشتر رویدر از توابع بندرخمیر را لرزاند، افزود: مختصات این زمین‌لرزه که در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده، ۲۷.۶۷ درجه عرض شمالی و ۵۵.۳۸ درجه طول شرقی ثبت شده، این زمین لرزه در منطقه درز استان فارس، رویدر و فین در استان هرمزگان احساس شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: پس از وقوع زلزله در بخش‌های فین و رویدر تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: گزارش خسارات احتمالی این زلزله پس از بررسی نهایی و گزارش تیم‌های ارزیاب به مردم ارائه خواهد شد اما تاکنون با بررسی‌های صورت گرفته اولیه خانه‌های هلال احمر مستقر در منطقه و اعلام شوراها، دهیارهای منطقه فین و رویدر این زلزله خسارتی در پی نداشته است.

کد خبر 5714372

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha