پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اسفند ۱۴۰۱، ۱۳:۱۱

امام جمعه تبریز:

حفظ درختان وظیفه دینی و ملی است

 حفظ درختان وظیفه دینی و ملی است

تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: وظیفه دینی و ملی تک تک افراد جامعه است تا در حفظ و نگهداری درختان و همچنین توسعه پایدار و گسترش فضای سبز تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد علی آل هاشم روز دوشنبه در دیدار کارکنان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان شرقی به مناسبت هفته درختکاری با وی با اشاره به فواید و آثار مثبت کاشت درخت، اظهار کرد: حفظ و نگهداری درخت و رسیدگی به آن، مهم‌تر از کاشت آن بوده و باید مورد توجه سازمان‌های متولی قرار گیرد.

وی یادآور شد: رهاشدن درخت بعد از کاشته شدن، انتقادی است که به سازمان‌های متولی وارد است و در سال‌های قبل به رغم اینکه در حجم بالا درختکاری شد اما به علت عدم آبیاری و رسیدگی، برخی از آنها خشک شده و از بین رفته است.

وی با بیان اینکه رابطه انسان و طبیعت دو طرفه است، گفت: اگر طبیعت حفظ و نگهداری شود بیشتر در خدمت انسان خواهد بود اما اگر نادیده شود مرگ طبیعت و تغییر اکوسیستم رقم می‌خورد که غیرقابل تصور است.

حجت الاسلام آل هاشم اضافه کرد: لذت درختکاری و کاشت نهال غیرقابل توصیف است و آثار مثبتی که این امر دارد نه برای فرد برای کل جهان بوده و همه مردم دنیا از آن بهره مند می‌شوند و اهمیت این موضوع آن قدر است که در تقویم رسمی یک هفته را به این مناسبت نامگذاری کرده اند.

وی افزود: در اسلام نیز بر امر درختکاری، احیای مزارع و نگهداری از طبیعت توصیه‌های بسیاری شده و حفظ و نگهداری از درخت و طبیعت از جایگاه بالایی برخوردار است.

کد خبر 5726563

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • اسفندیار قاسمی IR ۰۰:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۱/۲۷
      0 0
      معافیت پزشکی مانع ازدواج است ۵۰سال دارم مجرد هستم