پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۱

شهریورماه امسال؛

کنگره بین المللی رویان برگزار می شود

کنگره بین المللی رویان برگزار می شود

بیست و چهارمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل و نوزدهمین کنگره فناوری سلول‌های بنیادی شهریور ماه ۱۴۰۲ برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازجهاددانشگاهی، بیست و چهارمین کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل و نوزدهمین کنگره فناوری سلول‌های بنیادی، ۸ تا ۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۲ توسط پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی در شهر تهران - سالن همایش‌های هتل قلب واقع در بیمارستان قلب و عروق شهید رجایی برگزار می‌شود.

تاکنون بیست و سه دوره از این کنگره علمی - بین المللی که زمینه ساز پژوهش‌های مشترک علمی است با حضور گسترده دانشمندان از سراسر جهان با موفّقیت انجام شده است.

دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره بین المللی تولید مثل دکتر محمدرضا زمانیان و دبیر علمی نوزدهمین کنگره سلول‌های بنیادی دکتر لیلا ستاریان و دبیر اجرایی کنگره دکتر روح‌الله فتحی است.

کنگره بین المللی پزشکی تولید مثل و فناوری سلول‌های بنیادی به زبان انگلیسی و سمینار پرستاری و مامایی به دو زبان فارسی و انگلیسی برگزار می شود.

اساتید، پژوهشگران و دانشجویان برای آگاهی از محورهای برنامه و آخرین مهلت ارسال مقالات می‌توانند به وب‌سایت کنگره به نشانی اینترنتی www.royancongress.com مراجعه کنند.

کد خبر 5745409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha