پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱:۲۰

مدیر کل هماهنگی امور اجرایی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد:

افزودن ۵۰۰ هزارحامی به یک میلیون و ۲۰۰ هزار حامی در دستور کار است

افزودن ۵۰۰ هزارحامی به یک میلیون و ۲۰۰ هزار حامی در دستور کار است

قم- مدیر کل هماهنگی امور اجرایی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت:برای امسال افزودن ۵۰۰ هزار حامی به یک میلیون و ۲۰۰ هزار حامی فعلی در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین گیلاسی شامگاه چهارشنبه در برنامه حماسه یتیم نوازی مردم قم در میدان آستانه اظهار داشت: در سال گذشته شاهد رشد ۳۵ درصدی مشارکت مردم در حمایت از ایتام و محسنین نسبت به سالهای گذشته بودیم که یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از ایتام مورد حمایت قرار گرفتند.

مدیر کل هماهنگی امور اجرایی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: شهرهای مذهبی همانند قم در کمک به ایتام و محسنین پیشتاز هستند و شهر قم در زمینه حمایت از ایتام همانند شهرهای مشهد و شیراز جایگاه برتری دارند.

گیلاسی ابراز داشت: برای امسال افزودن ۵۰۰ هزار حامی به یک میلیون و ۲۰۰ هزار حامی فعلی در دستور کار است و امید است طرحی که در جهت واریز فوری حمایت‌ها به حساب ایتام در حال اجرا است بر افزایش شمار حمامیان مؤثر باشد.

وی ادامه داد: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۵ برای استان قم و سامانه پیامکی به شماره ۳۰۰۰۳۳۳۳ برای کل کشور راه اندازی شده تا افراد بتوانند با ارسال عدد ۱ برای حمایت از محسنین و ایتام ثبت نام کنند.

کد خبر 5753445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha