پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۲۸

بابایی مطرح کرد:

حدنگاری تپه تاریخی هگمتانه

حدنگاری تپه تاریخی هگمتانه

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دستور صدور سند حدنگاری تپه تاریخی هگمتانه را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دستور صدور سند حدنگاری تپه تاریخی هگمتانه در همدان را با حفظ کاربری میراث فرهنگی صادر کرد.

بر اساس این دستور که از سوی حسن بابایی معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در شورای اداری ثبت اسناد و املاک استان همدان صادر شد، مالکیت این تپه تاریخی به مساحت ۳۷ هکتار با حفظ کاربری میراث فرهنگی تثبیت و از هرگونه تجاوز به این اراضی جلوگیری خواهد شد.

رئیس سازمان ثبت همچنین در نشست منطقه‌ای ادارات کل ثبت اسناد و املاک استان‌های همدان، کرمانشاه، لرستان، ایلام و کردستان با اشاره به اهمیت دستیابی به تصویری کلی در تطبیق و مستندسازی اراضی کشاورزی، فعالیت هیأت‌های قانون تعیین تکلیف و قانون ساماندهی و لزوم همراهی جدی قضات و دبیران هیأت‌ها با اهداف کلان نظام و دستگاه قضائی برای تثبیت کامل مالکیت‌ها افزود: همزمان با برگزاری نشست‌های منطقه‌ای ادارات کل ثبت اسناد و املاک و بررسی آخرین وضعیت قراردادهای منعقده با شرکت‌های مشاور و بررسی موانع پیش رو، از امروز اولین دوره آموزشی و هم اندیشی قضات و دبیران هیأت‌های قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی نیز برای استان‌های تهران و البرز برگزار و این دوره‌ها تا پایان اردیبهشت ماه به صورت منطقه‌ای و برای حدود یک هزار نفر از قضات و دبیران این هیأت‌ها در سراسرکشور ادامه خواهد یافت.

بابایی اظهار کرد: ایجاد وحدت رویه، تسریع در اقدامات، دقت و کاهش هزینه‌ها در راستای دستیابی کامل به اهداف قانون جامع حدنگار در بین هیأت‌های قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی ضروری است.

کد خبر 5757107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha