پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۲۰:۴۴

۱۵ میلیارد تومان تجهیزات کلاسی تحویل آموزش و پرورش گلستان شد

۱۵ میلیارد تومان تجهیزات کلاسی تحویل آموزش و پرورش گلستان شد

گرگان- سومین مرحله توزیع تجهیزات مدارس، با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان به ۱۴ منطقه آموزش و پرورش گلستان توسط اداره کل نوسازی مدارس انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر دوشنبه طی مراسمی با حضور وحید فراهی، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس گلستان و سیدرضا نظری، مدیرکل آموزش و پرورش استان، سومین مرحله توزیع تجهیزات مدارس به ۱۴ منطقه آموزش و پرورش استان گلستان انجام شد.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس گلستان در این مراسم گفت: این مرحله از توزیع تجهیزات در قالب تجهیزات کلاسی و اداری با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان به مناطق آموزش و پرورش استان ارسال شد.

وحید فراهی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون سه مرحله توزیع تجهیزات هنرستانی، آموزشی و کمک آموزشی، گرمایشی، کلاسی و اداری مدارس با اعتباری بالغ بر ۱۰۵ میلیارد تومان به ۱۴ منطقه آموزش و پرورش استان گلستان ارسال شده است.

کد خبر 5757704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha