پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۸:۴۱

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران:

روزانه ۱۵۰ تن مرغ به تهران ارسال می شود

روزانه ۱۵۰ تن مرغ به تهران ارسال می شود

ساری- معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی مازندران از ارسال روزانه ۱۵۰ تن مرغ به استان تهران خبر داد و گفت: قیمت مصوب مرغ در استان ۷۳ هزار تومان است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جعفری صبح شنبه در جلسه وبیناری ستاد تنظیم بازار جهاد کشاورزی استان گفت: پیگیر روند ثبات قیمت اعلام شده هستیم و با قوت در دستورکار است تا به نتیجه برسیم و مرغ با قیمت مصوب در استان توزیع شود.

وی ادامه داد: ارسال مرغ به تهران حائز اهمیت است و مدیران جهاد کشاورزی در شهرستان‌ها بدانند دستورالعملی که به آنها ابلاغ شد باید فصل الخطاب قرار گیرد.

جعفری خاطرنشان کرد: مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی مازندران هر کشتارگاهی که مرغ ارسال نکنند را اعلام می‌کنند.

وی تصریح کرد: وظیفه ارسال ۱۵۰ تن مرغ به تهران را داریم و مرغ با قیمت مصوب ۷۳ هزار تومان باید در استان نهادینه شود.

حسن عنایتی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز گفت: در این قرارگاه تاکید کرد همه زنجیره‌ها و واحدهای تولیدی از جوجه تا کشتارگاه موظف به تبعیت از سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی هستند تا بتوانیم بازار را کنترل کنیم.

کد خبر 5778339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha