پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۱:۰۹

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

مدیریت طرح «دستیار فناوری» به پارک علم و فناوری فارس سپرده شد

مدیریت طرح «دستیار فناوری» به پارک علم و فناوری فارس سپرده شد

شیراز- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پارک علم و فناوری فارس در زمینه طرح «دستیار فناوری» در کشور پیشتاز بوده و به همین دلیل مدیریت این طرح به پارک علوم و فناوری این استان واگذار شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی زلفی گل صبح شنبه در بازدید از پاک علم و فناوری استان فارس بیان کرد: مدیریت طرح دستیار فناوری را پارک علم و فناوری فارس به عهده دارد و اعتبارات هم در اختیار این پارک قرار می‌گیرد تا اعتبارات را بین سایر پارک‌ها توزیع کند.

وی اضافه کرد: در دوره اول این طرح که در اردیبهشت ماه سال گذشته آغاز به کار کرد، بیش از ۳۰ هزار دانشجو در سامانه این طرح به آدرس Parkintern.ir ثبت‌نام کردند .

زلفی گل خاطرنشان کرد: از این بین با لحاظ ضوابط آئین‌نامه و احراز شرایط اولیه پنج هزار دانشجو برای مصاحبه و گزینش به واحدهای فناور متقاضی معرفی شدند که در نهایت بیش از دو هزار دانشجو مجوز حضور در یک هزار و۶۲۱ واحد فناور را به عنوان دستیاران فناوری دریافت کرده و پس از پایان دوره مقرر، گواهی رسمی حضور در این طرح به آنها اعطا شد.

کد خبر 5778492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha