به گزارش خبرنگار مهر، مردی میانسال ساکن یکی از روستاهای حومه گرگان ۷۸ روز پیش توسط تعدادی جوان آدم ربا به بهانه جابهجایی مسافر و درخواست آژانس ربوده شده بود.
آدم ربایان که چهار فرد جوان بودند، ششم اسفند سال گذشته با انگیزه دریافت پنج میلیارد تومان پول نقد از خانواده گروگان او را ربودند.
سردار محمدسعید فاضل دادگر، فرمانده انتظامی گلستان گفت: با تلاش بیوقفه پلیس محل نگهداری فرد ربوده شده در زیرزمینی در حاشیه شهرستان شهریار شناسایی و در عملیاتی غافلگیرکننده فرد گروگان آزاد و گروگانگیران دستگیر شدند.
گفتنی است در استقبال از فرد رها شده از دست گروگانگیران، صدها نفر از اهالی گرگان و روستای محل سکونت وی غوغایی به پا کرده و ضمن ابراز شادمانی از عوامل انتظامی و سردار فاضل دادگر، فرمانده انتظامی استان گلستان تقدیر کردند.
نظر شما