پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۴۶

رئیسی:

اقتصاد دریا و گردشگری مکران مورد توجه است

اقتصاد دریا و گردشگری مکران مورد توجه است

چابهار- رئیس جمهور با اشاره به اینکه مکران، دریای سرمایه‌گذاری است، گفت: اقتصاد دریا و گردشگری مکران مورد توجه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر پنج شنبه در جلسه فعالان اقتصادی و شورای توسعه مکران اظهار کرد: این منطقه برای فعالان اقتصادی، سرمایه‌گذاران و کسانی که به آینده این منطقه فکر می‌کنند، اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی‬ با بیان اینکه باید از همه سرمایه گذاران، کارآفرینان، شرکت‌های فعال، کارگران و مهندسان و همه افرادی که در خلق این اثرات ارزشمند برای کشور که نوید تولید، ارزش افزوده و تکمیل زنجیره ‌کار است تشکر کرد، ‬ افزود: این منطقه ظرفیت بسیاری دارد، مکران مورد بحث برای همه کارآفرینان و سرمایه گذاران و کسانی که به آینده درخشان برای ایران فکر می‌کنند، است.

رئیسی با بیان اینکه هر وقت با مهمانان خارجی دیداری داشته‌ایم، همیشه به چابهار و ظرفیت‌های منطقه مکران اشاره شده است، ادامه داد: مکران، منطقه‌ای با استعداد برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های گردشگری، اقتصاد دریا و حوزه‌های نفتی است.

بانک‌ها به جای پاساژسازی در تولید سرمایه گذاری کنند

رئیس جمهور با اشاره به اینکه محور اقتصاد مقاومتی، پیشرفت، رفع مشکلات اجتماعی و اقتصادی، استقلال اقتصادی و سیاسی کشور در گرو تولید است، تصریح کرد: با رشد نقدینگی که با محوریت تولید نگرانی‌ها رفع می‌شود باید افزایش نقدینگی به سمت تولید برود، مهار تورم باید در رشد تولید دنبال شود.

رئیسی ادامه داد: بانک‌ها به‌جای اینکه در تولید سرمایه‌گذاری کنند، سرمایه خود را در ساختمان‌سازی و پاساژسازی انباشت می‌کنند، یکی از آسیب‌های نظام پولی کشور، سرمایه‌گذاری بانک‌ها در ساختمان‌سازی است، بانک مرکزی باید تلاش کند که بانک‌ها تمام ثروت خود را در مسیر تولید قرار دهند و از سرمایه‌گذاران حمایت کنند.

وی افزود: ما باید علاوه بر مسائل کلی و جلسه‌ای، مصداقی جلو برویم اگر مصداقی پیش نرویم مشکل حل نمی‌شود، تاکید می‌کنم این موضوع با حساسیت و دلسوزی دنبال شود، فعالیت‌های اقتصادی با مشکلاتی مواجه هستند که باید مصداقی دنبال شوند تا شاهد رفع مشکلات آنها باشیم.

رئیس جمهور با تأکید‬ بر اینکه مجوزهای دولتی باید تسهیل شده و توجیه منطقی داشته باشند تا از بروز مشکلات جدی جلوگیری شود، ‬ تصریح‬ کرد: باید تسهیلات لازم در شهرک‌های صنعتی برای کارآفرینان و سرمایه گذاران به نحوی بوده که مشوق آنها باشد نه مانع آنها، معتقد هستم گران دادن اراضی به تولید کنندگان و سرمایه گذاران مانع کار آنها می‌شود.

وی با بیان اینکه‬‬ جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بسیار مهم است، معتقد هستیم این زنجیره باید تکمیل و تداوم داشته باشد تا ارزش افزوده، تولید و اشتغال به دنبال داشته باشد، ‬ ادامه داد: ارزش افزوده باید در جیب مردم و مجموعه‌های کاری بیاید و از خام فروشی در صنایع پتروشیمی جلوگیری کرد.

رئیس جمهور‬ با اشاره‬ به‬ ظرفیت‬ های‬ منطقه‬ مکران‬ بیان کرد: ظرفیت این منطقه برای اقتصاد گردشگری نسبت به سایر نقاط بیشتر است و اشتغال ایجاد می‌کند در این زمینه باید زیرساخت‌ها مورد توجه قرار گیرد، توجه به بومی گزینی نیز‬ از‬ دیگر‬ اولویت‬ ها‬ است.

وجود برخی بروکراسی‌های اداری سرمایه گذاران را خسته می‌کند

وی اضافه کرد: نسبت به مسئله شیلات باید پیگیری صورت‬ گیرد‬ که چرا وزارت جهاد کشاورزی باعث شده پس از چهار ماه مجوز به برخی افراد داده نشود، این مورد باید مصداقی دنبال و رفع شود.

رئیسی بیان‬ کرد: ‬ یکی از بخش‌هایی که می‌توان مورد توجه قرار داد، بخش تعاونی است که کارآفرینان و جوانانی که در این منطقه سرمایه ندارد مورد حمایت قرار گیرند، اعتقاد و باور بنده این است ثبات در قیمت‌ها می‌تواند به تولید ثبات دهد و تولید را قابل پیش بینی کند، این نوسان برای تولید کننده و مصرف کننده مضر است، به دنبال این هستیم در سال جدید که با عنوان مهار تورم رشد تولید هست، به ثبات در تصمیم گیری ها و قیمت‌ها برسیم.

وی اظهار کرد: فلسفه وجودی وزرا در جلسات شوراها، رفع مشکلات است، باید رفع مشکلات سرمایه گذاران در دستور کار باشد، امکانات، پول و عمر و جوانی برای ما آزمون الهی است، باید از ظرفیت خود و توان افراد برای انجام امورات کمک گرفته و بهره مند شویم.

رئیسی تصریح کرد: برخی بروکراسی‌های اداری، سرمایه گذاران را خسته می‌کند، نباید این روند تداوم داشته باشد.

کد خبر 5783138

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha