به گزارش خبرنگار مهر، سید محمود حسینی پور ظهر جمعه در مراسم افتتاح طرح ملی و منطقهای امداد و نجات ساحلی در استا ن ساماندهی سواحل در مازندران را کارهای مهم بیان کرد و گفت: با توجه به وجود ساحل در مازندران سالانه بیش از ۸۰ میلیون جمعیت کشور در طول سال به ساحل استان سفر میکنند از این رو ایجاد برنامه و ساماندهی سواحل از برنامهها و مأموریتهای همه دولتها بوده است.
وی گفت: این مأموریت در دولت سیزدهم نیز مورد توجه قرار گرفت واقدام شجاعانه برای آزادسازی حریم ۶۰ متری سواحل از جمله آن است.
استاندار مازندران ساماندهی سواحل را از دیگر مصوبات و دستورات رئیس جمهور بیان کرد و گفت: ساماندهی سواحل در کشور اسلامی نیازمند سازو کار خاص خود است.
حسینی پور با بیان این که در استان مازندران متولی اصلی ساماندهی سواحل شهرداریها هستند خواستار ورود سرمایهگذاران و شهرداریها برای ساماندهی سواحل شد و گفت: شهرداریهای ساحلی باید برنامههای خود را درباره ساماندهی سواحل ارائه کنند.
وی با بیان اینکه در حریم ساحل نمیتوانیم سازههای دائمی ایجاد کنیم گفت: اما در پسکرانه ها میتوانیم نسبت به ایجاد سازهها اقدام کنیم تا مردم از فضای دریا و ساحل بهره مند شوند.
استاندار مازندران صیانت از جان مردم را مسئله مهم دیگری بیان کرد و گفت: شرایط اقلیمی دریای مازندران با دریای دیگر مناطق متفاوت است و سال گذشته شاهد از دست دادن شماری از هموطنان در دریا بودیم.
حسینی پور یادآور شد: ما میخواهیم به بهترین شکل جان مسافران مردم نوار ساحلی را صیانت کنیم و این مسئله نیازمند همت فرا دستگاهی است.
استاندار مازندران حفظ و صیانت از جان مردم را از جمله مأموریتهای هلال احمر و بیان کرد و گفت سال گذشته ۹۵ نفر از هم میهنان در سواحل استان غرق شدند.
وی با بیان اینکه باید بهروز برسیم که حتی یک نفر در ساحل استان داشته باشیم برای نظام تأمین زیرساختها در سواحل تاکید کرد گفت: بیمه ناجیان غریق باید رفع شود.
وی پیش بینی کرد در سال جاری شاهد ۵۰ درصدی غریق در سواحل استان خواهیم بود و علاوه براین پیوست فرهنگی سواحل در استان نیز تهیه شده است زیرا مازندران استان ولایی و شهیدپرور است.
نظر شما