پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۴:۴۴

کولیوند مطرح کرد؛

هلال احمر با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به مردم و زائران است

هلال احمر با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به مردم و زائران است

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: هلال‌احمر در داخل کشور و در عراق با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به مردم و همچنین زائران است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر در سومین سمپوزیوم قرارگاه ملی مدیریت و کاهش حوادث ترافیکی، از آمادگی این جمعیت برای کمک به کاهش حوادث و تلفات ناشی از سوانح ترافیکی از طریق حضور پررنگ‌تر و مؤثر امدادگران داوطلب در محورهای مواصلاتی کشور، خبر داد و با بیان اینکه حال و هوای کشور، حال و هوای اربعینی است، افزود: هلال‌احمر در داخل کشور و در عراق با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به مردم و همچنین زائران است؛ اما علیرغم اینکه در عملیات عظیم اربعین حسینی حضور دارد، از کسب علم و دانش و تجربه برای کمک به زندگی و نجات افراد غافل نمی‌شود.

وی با اشاره به اهداف انسان‌دوستانه هلال‌احمر در برگزاری این سمپوزیوم گفت: متأسفانه هر روز حدود ۵۰ نفر و به طور متوسط هر ساعت، ۲ نفر از هموطنان‌مان در سوانح ترافیکی جان خود را از دست می‌دهند که عمده آنان، جوانان هستند.

کولیوند تاکید کرد: ما در جمعیت هلال‌احمر که همواره در کنار مردم هستیم، از اینکه حتی یک نفر را در سوانح و حوادث از دست بدهیم، دلگیر می‌شویم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه به مشکلات ناشی از تلفات و مصدومیت‌های سوانح برای خانواده‌ها و جامعه، اشاره کرد و گفت: سوانح ترافیکی سالانه حدود ۳۰۰ هزار مصدوم به جا می‌گذارد که مشکلات ناشی از مصدومیت افراد سانحه‌دیده برای خانواده‌ها و جامعه حتی از تأثیر تلفات حوادث نیز بیشتر است. اهمیت این موضوعات باعث شده که هلال‌احمر در برگزاری سمپوزیوم‌ها و برنامه‌های کاهش حوادث ترافیکی عزم جدی داشته باشد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه سخنان خود، خطای انسانی را مهم‌ترین علت تصادفات و تلفات ناشی از آن عنوان کرد و افزود: عامل بیشتر حوادث ترافیکی؛ خستگی، خواب آلودگی و سرعت بالای خودرو است.

وی با اشاره به اینکه در روزهای منتهی به اربعین حسینی در جاده‌های کشور عراق چند تصادف منجر به فوت و مصدومیت زائران را داشتیم، تاکید کرد: در تعامل با رئیس هلال‌احمر و ارگان‌های مرتبط دیگر در عراق، ایستگاه‌ها و محورهای پرخطر شناسایی می‌شوند تا در راستای کاهش حوادث ترافیکی برنامه‌ریزی بیشتر و عملکرد موثرتری داشته باشیم.

کولیوند با اشاره به آغاز موج بازگشت زائران اربعینی از فردا گفت: تا روز اربعین حسینی حدود ۸۰ درصد زائران به کشور بازمی‌گردند. این زائران پس از پیاده‌روی اربعین، خسته هستند و آنچه میزان تصادفات را در موج بازگشت زائران بالا می‌برد، همین خستگی‌ها و عجله و شتاب برای رسیدن به مقصد است.

وی افزود: بنابراین ما با ورود زائران به داخل کشور، در جاده‌ها حضور پررنگی خواهیم داشت و علاوه بر مشارکت در اسکان و استراحت زائران در پایگاه‌های امدادی و اماکن در نظر گرفته شده، چراغ‌های گردان خودروهای امدادی هلال‌احمر نیز روشن و امدادگران برای خدمت به زائران آماده هستند.

کد خبر 5875821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha