پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ شهریور ۱۴۰۲، ۱۷:۱۱

سرهنگ مومنی خبر داد

برخورد مرگبار ۲ موتورسیکلت در بازار تهران

 برخورد مرگبار ۲ موتورسیکلت در بازار تهران

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از برخورد ۲ دستگاه موتورسوار با یکدیگر در محله پامنار تهران خبر داد و گفت: این تصادف منجر به فوت یکی از موتورسواران شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ احسان مؤمنی گفت: شب گذشته در خیابان امیرکبیر، نبش خیابان پامنار ۲ دستگاه موتورسیکلت با یکدیگر برخورد کرده که طی آن یکی از موتورسواران به خاطر شدت جراحات وارده فوت کرد.

وی افزود: بلافاصله پس از این حادثه مأموران راهنمایی و رانندگی منطقه ۱۲ در محل حاضر و ضمن هماهنگی با مرکز اورژانس تهران، فرد مصدوم و فوت شده به بیمارستان منتقل شدند پس از بررسی‌های انجام شده مشخص شد عدم توجه به جلو، تاریکی هوا و نداشتن تجهیزات ایمنی علت اصلی حادثه و مرگ موتورسوار بوده است.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در پایان از موتورسواران خواست در هنگام تاریکی هوا و خلوتی معابر حتماً با سرعت مطمئنه تردد کنند و قبل از روشن کردن موتورسیکلت کلاه ایمنی استاندارد خود را بر سر بگذارند و از انجام هرگونه حرکات نمایشی در معابر خودداری کرده و تمام حواس خود را فقط و فقط به رانندگی اختصاص دهند تا شاهد اینگونه حوادث در سطح معابر نباشیم.

کد خبر 5882273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha