۲۶ دی ۱۴۰۲، ۱۵:۵۱

معاون استاندار بوشهر:

ایران قوی و مقتدر اجازه خودنمایی به تروریست‌ها را نمی‌دهد

ایران قوی و مقتدر اجازه خودنمایی به تروریست‌ها را نمی‌دهد

بوشهر- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: ایران قوی و مقتدر اجازه خودنمایی به تروریست‌ها را نمی‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر پورات ظهر سه‌شنبه در نشست مسؤولان استان بوشهر از اقدام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در انهدام گروهک‌های تروریستی تقدیر کرد و این عملیات را تحسین‌برانگیز خواند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر اضافه کرد: دشمنان نظام اسلامی باید بدانند که ایران قوی و مقتدر، اجازه خودنمایی به تروریست‌ها را نمی‌دهد و همواره در اوج آمادگی قرار دارد.

وی ادامه داد سپاه پاسداران و نیروهای امنیتی و اطلاعاتی، گروهک‌های تروریستی بدخواه ملت ایران را، هرکجا که باشند خواهند یافت و آنها را به‌سزای اعمالشان می‌رسانند.

رئیس ستاد انتخابات استان بوشهر در ادامه از آمادگی استان بوشهر برای برگزاری انتخابات باشکوه در استان خبر داد و تصریح کرد: برای برگزاری انتخابات ۱۱ اسفند همه زیرساخت‌ها در بخش‌های مختلف فراهم شده است.

کد خبر 5996397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha