پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ بهمن ۱۴۰۲، ۱۷:۵۸

برگزاری جشنواره استندآپ کمدی با جوایز میلیونی در تبریز

برگزاری جشنواره استندآپ کمدی با جوایز میلیونی در تبریز

تبریز-دومین دوره جشنواره استندآپ کمدی با هدف ایجاد نشاط اجتماعی و حمایت از طنز فاخر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین دوره جشنواره استندآپ کمدی با حضور و همراهی عموم استندآپ‌کاران استانی و علاقمندان طنز برگزار می‌شود.

فرهاد باغشمال دبیر اجرایی این جشنواره با اعلام این خبر گفت: هدف از برگزاری دومین دوره جشنواره، در درجه اول ایجاد نشاط اجتماعی بر مبنای «تولید محتوای طنز فاخر و اصیل» و همچنین «تأثیرگذاری اجتماعی در موضوعات مختلف و مسائل روز به زبان طنز» بوده و در درجه بعدی «استعدادیابی و کشف طنازان گمنام استانی» است.

وی با تاکید بر این نکته که مأموریت مهم ما در این جشنواره به وجود آوردن فضای رشد و بالندگی برای جوانان مستعد و علاقمند به استندآپ است، افزود: مطابق فراخوان اعلام شده، دومین دوره جشنواره استندآپ در موضوعات: «تولید ملّی (مصرف کالای ایرانی، کالای لوکس، پُز عالی جیب خالی)، هنجارها و ناهنجاری‌های اجتماعی، خانواده (ازدواج و فرزندآوری) و مشارکت مردمی در بخش ویژه (من هویج نیستم!)» برگزار خواهد شد.

باغشمال با اشاره به تجربه دور اول جشنواره استندآپ گفت: در این جشنواره از حضور داوران ملّی و استانی بهره گرفته شده، ضمن آن که مسئولیت دبیر هنری جشنواره با «استاد علیرضا رنجی‌پور» خواهد بود.

دبیر اجرایی دومین دوره طنز استندآپ در خصوص جوایز جشنواره نیز افزود: برای برگزیده اول، تندیس جشنواره به همراه ۱۲ میلیون تومان، برای برگزیده دوم، تندیس جشنواره به همراه ۱۰ میلیون تومان، برای برگزیده سوم، تندیس جشنواره به همراه ۸ میلیون تومان جایزه در نظر گرفته شده است. ضمن آن که برای برگزیده چهارم و پنجم نیز به ترتیب ۵ میلیون تومان و ۳ میلیون تومان جایزه پیش‌بینی شده است.

وی اضافه کرد: علاوه بر جوایز فوق از ۳ اثر شاخص جشنواره برای تولید ویدئویی حمایت مالی شده و به ایده برتر جشنواره نیز مبلغ ۳ میلیون تومان تعلق خواهد گرفت.

باغشمال گفت: علاقمندان به شرکت در جشنواره می‌بایست نسخه‌ای از اجرای خود را به صورت ویدئویی (ضبط شده با موبایل یا دوربین فیلمبرداری) در پیام‌رسان بله به شماره ۰۹۳۹۳۰۴۳۵۱۰ ارسال نموده و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۴۱-۳۵۵۵۲۵۵۷ (روابط عمومی حوزه هنری) تماس حاصل فرمائید.

کد خبر 6002906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha