پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۹ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۳۷

امروز؛

چهار نمایش جشنواره تئاتر منطقه 3 کشور به روی صحنه می رود

چهار نمایش جشنواره تئاتر منطقه 3 کشور به روی صحنه می رود

بیرجند - خبرگزاری مهر: در سومین روز از جشنواره تئاتر منطقه 3 کشور، امروز چهار نمایش در بیرجند به روی صحنه می رود.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: در سومین روز از برگزاری این جشنواره دو نمایش "عاشقستان" از خراسان رضوی و "پرده خوانی افلاک" از سمنان امروز صبح به روی صحنه می رود.

محمد حسین جعفری ادامه داد: دو تئاتر " انتشار خون نخل" از چهار محال و بختیاری و "خاموش پرخروش" از استان گلستان نیز بعدازظهر به علاقمندان عرضه می شود.

وی برگزاری نشست تخصصی به منظور تجزیه و تحلیل تئاترهای اجرا شده را با حضور هنرمندانی از قبیل علی شریفی مسئول انجمن نمایش خراسان جنوبی و دکتر علیرضا زارعی هنرمند فرهیخته این استان را از دیگر برنامه های جنبی این جشنواره ذکر کرد.

وی گفت: گروه های منتخب نوزدهمین جشنواره تئاتر مناطق کشور به جشنواره بین المللی تئاتر فجر راه پیدا خواهند کرد.

فردا ساعت 9 صبح، اختتامیه جشنواره تئاتر منطقه 3 کشور در محل مجتمع فرهنگی و هنری علامه فرزان بیرجند با معرفی برترین ها به کار خود پایان می دهد.

کد خبر 602050

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha