پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ بهمن ۱۴۰۲، ۹:۳۵

عبدی‌پور:

برای برطرف کردن دغدغه مردم با هیچکس مماشات نخواهیم کرد

برای برطرف کردن دغدغه مردم با هیچکس مماشات نخواهیم کرد

سرپرست مجتمع تجدید نظر ویژه مبارزه با قاچاق و مدیرکل اجرای احکام سازمان تعزیرات حکومتی تاکید کرد: در راستای تأمین دغدغه‌های مردم با هیچکس در حوزه قاچاق کالا و ارزش مماشات نداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عبدی پور سرپرست مجتمع تجدید نظر ویژه مبارزه با قاچاق و مدیرکل اجرای احکام سازمان تعزیرات حکومتی اظهارداشت: بر نظارت ویژه سازمان تعزیرات حکومتی برای برطرف کردن دغدغه‌های معیشتی مردم تاکید داریم.

وی گفت: هر چند این سازمان متولی مستقیم تولید و اقتصاد کشور نیست اما به تمسک فرمایشات ریاست سازمان تعزیرات دکتر اصانلو عرض می‌کنم دغدغه مردم به عنوان ولی نعمت خود و دولت انقلابی را در خصوص اقتصاد و معیشت از اولویت‌های خود می‌دانیم.

عبدی پور تاکید کرد: در همین راستا در حدود وظایف قانونی خود در صیانت حقوق عامه، نظارت بر قیمت‌ها و مبارزه با متخلفان و اجرای احکام صادره علی الخصوص در حوزه قاچاق کالا و ارز با کسی مماشات، عقد اخوت و تعارف نداریم.

وی در پایان گفت: همچون سال گذشته در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز در کمک به تنظیم بازار و جلوگیری از هرگونه سودجویی احتمالی به صورت میدانی خدمتگزاری خواهیم کرد.

کد خبر 6021737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۹:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۳
      0 0
      در راستای تأمین دغدغه‌های مردم با هیچکس در حوزه قاچاق کالا و ارزش مماشات نداریم. تأمین دغدغه‌های مردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی برای مردم دغدغه درست میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟