پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۰:۱۲

با حضوراستاندارکرمان؛

طرح ساماندهی حاشیه‌ شهر کرمان آغاز شد

طرح ساماندهی حاشیه‌ شهر کرمان آغاز شد

کرمان_ استاندارکرمان با اشاره به سکونت ۳۰ هزار نفر درمناطق حاشیه شهرکرمان گفت:حداکثر ظرفیت قانونی برای حل مشکلات حاشیه شهر به کارگرفته شده است.

به گزارش خبرنگارمهر، محمدمهدی فداکار، صبح چهارشنبه ۲ اسفندماه در مراسم آغاز طرح ساماندهی حاشیه شهر کرمان که با حضور امام جمعه کرمان وجمعی از مسئولین در محل دهیاری روستای سعیدی آغاز شد افزود: حدود ۳۰ هزار نفر در مناطق حاشیه شهر کرمان سکونت دارند که حداکثر ظرفیت قانونی به کار گرفته شده تا مشکلات آنها با کمترین هزینه برطرف شود.

وی تصریح کرد: حل مشکل حاشیه شهرکرمان از مدت‌ها قبل مطرح بوده و علاوه بر خواست هزاران نفر از ساکنان این مناطق، دغدغه مسئولان استان نیز قرار داشته است.

وی بیان کرد: جلسات مستمر و مفصلی با هماهنگی تمام دستگاه‌ها اعم از اجرایی، قضائی و خدمات‌رسان برگزار و طراحی‌هایی نیز ارائه شد.

استاندار کرمان افزود: مالکیت‌ها، زیرساخت‌ها، انشعابات و مهندسی حاشیه شهر دچار بهم‌ریختگی است که در طرح ساماندهی برای همه آنها تصمیم‌گیری شده است.

فداکار، ادامه داد: الحاق‌هایی به محدوده باید صورت می‌گرفت که در منطقه سعیدی ۴۳ هکتار است و بیش از ۶ هزار نفر جمعیت دارد.

وی خاطرنشان کرد: اولین قدم در حوزه زیرساختی منطقه سعیدی با لوله‌کشی گاز آغاز شد و به دنبال آن آب و دیگر خدمات ارائه می‌شود.

استاندار کرمان با اعلام اجرای طرح ساماندهی در تمام مناطق حاشیه‌نشین کرمان، دلیل انتخاب منطقه سعیدی در شروع به‌کار ساماندهی را، وسعت کم و اصلاحات احتمالی عنوان کرد.

کد خبر 6033485

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha