۲۱ آذر ۱۳۸۶، ۱۲:۲۸

50 میلیارد ریال کمک دولت برای پرواز به فرودگاه های کوچک کشور

دولت برای برقراری و تداوم برنامه ای پرواز به فرودگاه های کوچک کشور 50 میلیارد ریال ارانه در اختیار شرکت های حمل و نقل هوایی قرار می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با تصمیم شورای عالی مدیریت و برنامه ریزی اقتصادی به منظور برقراری و تداوم پرواز برنامه ای به فرودگاه های کوچک کشور مبلغ پنجاه میلیارد ریال یارانه از محل بند «و» تبصره 15 قانون بودجه سال 86 تامین می شود و دراختیار سازمان هواپیمایی کشوری قرار می گیرد تا به شرکت های حمل و نقل هوایی ذیربط پرداخت کند.

این تصمیم در موافقت با درخواست وزارت راه و ترابری در خصوص اختصاص یارانه به شرکت های حمل و نقل هوایی دارای پروازهای برنامه ای به فرودگاه های کوچک و غیراقتصادی اتخاذ شده و این وزارتخانه (سازمان هواپیمایی کشوری) موظف است گزارش عملکرد پرداخت رقم مذکور را در مقاطع سه ماهه به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور ارائه کند .

این تصمیم به وزارت راه و ترابری ، سازمان هواپیمایی کشوری ، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور و سارمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان ابلاغ شده است.

کد خبر 603374

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha