پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۵:۴۰

تاکید امام جمعه شیراز بر حضور نمایندگان اصناف در مجلس

شیراز - خبرگزاری مهر: آیت الله محی الدین حائری شیرازی بر حضور نمایندگان اصناف در مجلس تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، آیت الله حائری پیش از ظهر امروزدر همایش منطقه ای انتخابات هشتمین دوره مجلس افزود: در مجلس باید ازبازرگانان، کشاوزان و تجار کلان نمایندگانی وجود داشته باشد تا تصمیمات بر مبنای کار کارشناسی صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه این افراد بایداز توانمندان انقلابی باشند، افزود: در این رهگذر باید توجه داشت که هر توانمندی استعمارگر نیست بلکه برخی از این توانمندان با تولید ثروت خود انقلاب اسلامی واعتصابات مرتبط با آن را تغذیه می کردند.

نماینده ولی فقیه در استان فارس یاد آورشد: زمانی که خداوند تاجر و کشاورز را به امامت برگزید ورود این افراد به مجلس اشکالی ندارد.

آیت الله حائری با اشاره به وجود احزاب در جریان انتخابات آتی مجلس گفت: در جریان انتخابات اصلاح طلب و اصولگرا بودن مهم نیست بلکه می توان به افرادی با این گرایشها اما با تقوا رای داد.

وی ادامه داد: ممکن است فردی گرایشات اصلاح طلبانه یا اصولگرایی داشته باشد اما تقوای او اجازه دخالت دادن این گرایشات را در کار و امور مجلس ندهد.

عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص روند بررسی صلاحیت ها نیز تاکید کرد: در این راستا باید مراقب استفاده از عبارات بود زیرا عدم استفاده از عبارات مناسب در جریان انتخابات گذشته کشور را دچارمشکل کرد ضمن اینکه در خصوص خرید شناسنامه نیز باید کوچک ترین گزارشات نیز پیگیری شود.

آیت الله حائری شیرازی ضمن تاکید بر لزوم حضور کاندیداهای قدرتمند در جریان انتخابات گفت: برخی ها از هاشمی رفسنجانی ایراد می گرفتند که نباید در انتخابات ریاست جمهوری شرکت می کرد اما باید در نظر داشت حضور او باعث وجود 28 میلیون رای در کشور شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به وجود احزاب در کشور گفت: اگر حزب در کشور حضوری فعال داشته باشد می تواند نسبت به مسائل تبلیغاتی با روزنامه ها نیزهمکاری کرده و در این شرایط خود رسانه ها نیز به دنبال برخی آگهی ها نخواهند رفت.

در این همایش یک روزه معاون سیاسی استانداری و فرمانداران استان های فارس، بوشهر، کرمان و هرمزگان حضور دارند.

کد خبر 604818

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha