امین نوروزی پزشک تیم فوتبال استقلال با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: صادقی امروز در کنار تیم تمرین کرد اما برای حضور او در بازی مقابل ذوب آهن در تمرین روز آینده تصمیم گیری خواهد شد. وی در صورتی که فردا بدون مشکل تمرین کند اجازه حضور در بازی روز جمعه را خواهد یافت.
وی همچنین درخصوص وضعیت علی علیزاده دیگر بازیکن آسیب دیده تیم فوتبال استقلال تهران گفت: علیزاده تا 2 هفته دیگر گچ دستش را باز می کند و در تمرینات حضور می یابد تا نرم دویدن کنار تیم را آغاز کند. او مراحل بهبودی آسیب دیدگی را به خوبی طی کرده است و مشکلی برای بازگشت به میدان ندارد.
تیم فوتبال استقلال تهران روز جمعه هفته جاری طی دیداری از مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برابر ذوب آهن صف آرایی خواهد کرد.


نظر شما