مدير روابط عمومي بانك سپه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر گفت: با توجه به اينكه از ابتداي شهريور ماه اين بانك اقدام به ذخيره گيري سپرده ها كرده براي پرداخت هاي پايان سال با كمبود منابع مواجه نخواهد شد.
محسن دارايي افزود سال گذشته نيز بانك سپه توانست به ذخيره منابع در پايان سال 95 درصد درخواست ها را به موقع و بدون مواجه شدن با كسري منابع پاسخ دهد.
وي نارسايي در خدمات دهي دستگاه هاي خودپرداز بانك سپه در روزهاي گذشته را ناشي از مشكلات خطوط مخابراتي عنوان كرد و افزود: با توجه به تقويت سيستم عابر بانك سپه با فعال شدن دستگاه هاي جديد در اين بانك، كارايي اين خودپرداز ها بهبود يافته است.
دارايي گفت: پاسخگو نبودن خطوط مخابراتي با توجه به افزايش حجم كارت هاي عابر بانك از جمله معضلات پيش روي بانك هاي كشور است كه سرويس دهي مناسب دستگاه هاي خود پرداز را با مشكل مواجه كرده است.
به گفته وي، در حال حاضر بيش از 400 دستگاه خودپرداز در شعبات بانك سپه استان تهران فعال است كه سال آينده 15 درصد به تعداد اين دستگاه ها افزوده خواهد شد.
وي با اشاره به رشد سپرده هاي مردم در سال جاري گفت: سال گذشته اين بانك با بيش از 600 ميليارد ريال جذب سپرده ها روبرو شد كه اين رقم در سال جاري با 20 درصد رشد مواجه شد و اميد است با اجراي طرح خانه به خانه بانك سپه براي معرفي خدمات بانك به مردم و تنوع خدمات بتوان به رشد بالاتري دست يافت.
با توجه به اجراي ذخيره گيري سپرده ها از ابتداي شهريور ماه در بانك سپه، اين بانك براي پرداخت هاي پايان سال با كمبود منابع مواجه نخواهد شد.
نظر شما