پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۰۴

مرعشی خبر داد؛

فوت ۲۲ زائر ایرانی در عربستان/ ارائه یک میلیون خدمت به حجاج

فوت ۲۲ زائر ایرانی در عربستان/ ارائه یک میلیون خدمت به حجاج

رییس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر از جان باختن ۲۲ زائر ایرانی در عربستان خبر داد و گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۳ هزار و ۵۳۱ خدمت به حجاج ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید علی مرعشی گفت: از زمان آغاز عملیات بهداشتی و درمانی هلال‌احمر در حج تمتع امسال، یک میلیون و ۵۳ هزار و ۵۳۱ خدمت (شامل ویزیت عمومی و تخصصی، دارو و نسخه، خدمات پاراکلینیک، پرستاری، امداد و انتقال و....) به زائران ارائه شده است.

وی افزود: از این میزان، یک میلیون و ۶ هزار و ۸۳۱ خدمت در مکه و مشاعر و ۴۶ هزار و ۷۲۵ خدمت در مدینه ارائه شده است و در حال حاضر ۴۴ زائر در بیمارستان هلال‌احمر و ۲۹ زائر در بیمارستان سعودی بستری هستند.

۳۸۰ نفر کادر بهداشتی و درمانی هلال‌احمر برای خدمت به زائران کشور در عربستان حضور دارند، (به ازای هر ۶۰۰ زائر یک پزشک انتخاب شده تا خدمات بهداشتی و درمانی را ارائه دهند.) این کادر شامل پزشکان، پرستاران، امدادگران و…، هلال احمر با فعالیت ۲۴ ساعته، آماده خدمت رسانی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به حجاج ایرانی هستند.

عملیات بازگشت حجاج ایرانی از یکم تیرماه آغاز شده است و تا به امروز بیش از ۲۱ هزار نفر از حجاج با ۱۸۲ سورتی پرواز به هشت فرودگاه کشور مراجعت کردند به طوری که پروازهای بازگشت استان‌های خوزستان، آذربایجان شرقی، گیلان و کرمان به پایان رسیده است.

کد خبر 6148766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha