پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۸ دی ۱۳۸۶، ۱۲:۱۹

در فصل سرما ؛

فعالیت اتوبوسهای بین شهری با 70 درصد ظرفیت انجام می‌شود

فعالیت اتوبوسهای بین شهری با 70 درصد ظرفیت انجام می‌شود

مدیرعامل سازمان پایانه ها و پارک سوارهای شهر تهران گفت: در فصل سرما به علت کاهش مسافرین 30 درصد ظرفیت اتوبوسهای بین شهری خالی است و این اتوبوسها با 70 درصد ظرفیت خود مشغول به فعالیت هستند.

مهندس امیرحسین صدیقی در گفتگو با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: به علت شرایط جوی و انسداد برخی از محورها طبیعی است که در مواقعی با اختلال در سرویس دهی مواجه باشیم ولی با توجه به عرضه بلیط به اندازه کافی، مسافرین در این زمینه با مشکل خاصی روبرو نخواهند بود.

مدیرعامل سازمان پایانه ها و پارک سوارهای شهرداری تهران افزود: تدارک و برنامه ریزی لازم جهت گرمایش مناسب ترمینالها، سالنها و پایانه‌های مسافربری شهر تهران انجام گرفته و مسافرین با توجه به برودت هوا از شرایط مطلوبی در زمان انتظار حرکت، برخوردار هستند.

کد خبر 616790

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha