به گزارش خبرگزاری مهر در رشت، در این اطلاعیه آمده است: مدیران مدارس باید برگزاری امتحانات عقب افتاده را از اول تا 10 بهمن ماه سالجاری برنامه ریزی و به دانش آموزان اعلام کنند.
دانشگاه پیام نور گیلان هم اعلام کرد: آزمون روز چهارشنبه 26 دی ماه تمامی مراکز و واحدههای دانشگاهی پیام نور در ساعت اعلام شده برگزار می شود، اما آن دسته از دانشجویانی که به دلیل دوری راه و مشکلات تردد نمی توانند امروز در امتحانات شرکت کنند در یک زمان مناسب آزمون خواهند داد.
در این اطلاعیه عنوان شده است: امتحانات لغو شده این دانشگاه در روزهای 23،22،20،19،18،17دی ماه در روزهای هفت، هشت، 12،11،10،9 از اول بهمن ماه درآن ساعت اعلام شده قبلی برگزار خواهد شد، همچنین تاریخ برگزاری مجدد امتحانات لغوشده در روزهای دوشنبه و سه شنبه 24 و25 دی ماه به زودی اعلام می شود.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت هم اعلام کرد: امتحانات این دانشگاه از اول بهمن ماه براساس برنامه از پیش تعیین شده شروع می شود، دانشجویان برای گرفتن کارت ورود به جلسه امتحان از روز چهارشنبه به دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت مراجعه کنند.
نظر شما