به گزارش خبرنگار پارلماني مهر ، معلمان معترض در گفتگو با خبرنگاران اعلام كردند: همزمان با بررسي بودجه سال 83 در مجلس خواستار تصويب قانون نظام هماهنگ پرداخت حقوق و طرح ويژه رفاه فرهنگيان درمجلس شدند.
نمايندگان معلمان معترض در اين نامه از نمايندگان مجلس خواستند با توجه به دستوررياست جمهوري به سازمان مديريت و برنامه ريزي كه در آن به تدوين واجراي نظام ويژه پرداخت كاركنان آموزشي و رفع تبعيض بين دريافتي هاي فرهنگيان با ساير كاركنان دولت تاكيد شده است بدون ترديد وتامل و با تصميمي قاطع ، افتخار تحقق مطالبات و خواسته هاي به حق فرهنگيان را به نام اين مجلس به ثبت برسانند.
معترضان بي عدالتي درنظام هماهنگ پرداخت ، توزيع نامناسب امكانات، شرايط سخت معيشتي فرهنگيان و مشكلات ساختاري موجود در نظام آموزشي را به زيان سيستم آموزش و پرورش دانسته و خواستار توجه بيش از حد مجلس به مطالبات فرهنگيان شدند.
حدود 200 نفر از نمايندگان فرهنگيان سراسر كشور در اعتراض به تبعيض و عدم تصويب قانون نظام هماهنگ پرداخت حقوق و طرح ويژه رفاه فرهنگيان، در مقابل درب مجلس شوراي اسلامي تجمع كرده اند.
کد خبر 62291
نظر شما