پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۴۰۳، ۹:۵۱

سلیمی مطرح کرد؛

جشنواره ملی «همیار هلال» برگزار می‌شود

جشنواره ملی «همیار هلال» برگزار می‌شود

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از برگزاری نخستین جشنواره عکس و فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای «همیار هلال» خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: از سوی دبیرکل جمعیت هلال احمر، فراخوان شرکت در این جشنواره اعلام شده و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۲۰ آبان ماه سال جاری، آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

سلیمی تشریح کرد: این جشنواره در ۲ بخش «عکس» و «فیلم کوتاه ۱۰۰ ثانیه‌ای» برگزار خواهد شد و آثار ارسالی باید طرح‌ها و فعالیت‌های اختصاصی سازمان داوطلبان هلال احمر همچون طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار، طرح‌های سلامت محور و معیشت محور، کاروان‌های سلامت و خدمات خیرین، طرح‌های نیابت، نذر آب، نذر خدمت و … را پوشش داده باشند.

وی با اشاره به نحوه ارسال آثار ادامه داد: شرکت کنندگان در این جشنواره می‌توانند با ثبت‌نام از طریق دبیرخانه مجازی در پیام‌رسان‌های تلگرام و ایتا با شماره ۰۹۳۶۳۱۵۹۲۳۸ به صورت فایل و یا از طریق پست به دبیرخانه جشنواره به آدرس تهران- خیابان طالقانی-نبش سپهبد قرنی- پلاک ۲۲۸- سازمان داوطلبان هلال احمر کد پستی: ۱۵۹۹۸۴۵۱۱۳ برای ارسال آثار خود اقدام نمایند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر آخرین مهلت دریافت آثار را ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۳ اعلام کرد و افزود: اختتامیه و معرفی نفرات برتر در آذرماه ۱۴۰۳ همزمان با روز جهانی داوطلب برگزار خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول، جوایز و امتیازات این جشنواره در هر بخش به صورت مجزا مشخص شده و لوح تقدیر، تندیس جشنواره و جایزه نقدی برای نفرات اول تا سوم هر رشته همچنین دو عکس و فیلم شایسته به انتخاب هیئت داوران اهدا خواهد شد.

جشنواره ملی «همیار هلال» برگزار می‌شود

کد خبر 6257440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • زهرا ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۴
      0 0
      خیلی عالی