پیام‌نما

تِلْكَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِينَ لَا يُرِيدُونَ عُلُوًّا فِي الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ * * * آن سرای [پرارزش] آخرت را برای کسانی قرار می دهیم که در زمین هیچ برتری و تسلّط و هیچ فسادی را نمی خواهند؛ و سرانجام [نیک] برای پرهیزکاران است. * * كه خود ملك عقبى كسى را سزد / كه او از فساد و عُلُو دم نزد

۱۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۳:۳۴

سخنگوی دولت: آینده سازان کشور باید تداوم بخش راه شهدا باشند

سخنگوی دولت: آینده سازان کشور باید تداوم بخش راه شهدا باشند

اراک- سخنگوی دولت گفت: دانش‌آموزان امروز آینده سازان جامعه هستند که باید تداوم بخش راه شهدا باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه مهاجرانی، ظهر پنجشنبه در آئین افتتاح آموزشگاه شهید مدافع سلامت، دکتر غلامحسین نادری در اراک، اظهار کرد: یادگیری اهمیت زیادی دارد، اما مهم‌تر از آن استمرار مسیر به بهترین شکل ممکن است.

وی افزود: شهید دکتر نادری نه‌تنها افتخار کشور و استان مرکزی بود، بلکه در کنار فعالیت‌های حرفه‌ای و تخصصی خود، خدمات ارزشمندی در حوزه اجتماعی ارائه داد و به معنای واقعی کلمه، نقش یک قهرمان را ایفا کرد.

سخنگوی دولت با بیان اینکه دانش‌آموزان باید تداوم بخش راه شهدا باشند، گفت: دانش‌آموزانی که در این مدرسه خیرساز تحصیل می‌کنند، باید از شخصیت دکتر نادری الگو بگیرند و مسیر این شهید بزرگوار را ادامه دهند.

مهاجرانی بیان کرد: جوانان کشور دارای استعدادهای ویژه‌ای هستند و باید در مسیر اثرگذاری مثبت بر جامعه تلاش کنند و تمام ظرفیت‌ها را بکار گیرند.

وی با بیان اینکه حضور یکی از جوان‌ترین استانداران کشور در این استان، نویدبخش آینده‌ای روشن است. تصریح کرد: تمام تلاش‌ها در راستای انجام درست وظایف به کار گرفته شده و امید می‌رود که شرمنده مردم نباشیم.

کد خبر 6370501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha