پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۱۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۵۰

۵۸۹ خانواده دارای فرزند چندقلو در زنجان پرونده حمایتی دارند

۵۸۹ خانواده دارای فرزند چندقلو در زنجان پرونده حمایتی دارند

زنجان-سرپرست بهزیستی استان زنجان گفت: ۵۸۹ خانواده دارای فرزند چند قلو در زنجان پرونده حمایتی دارند و از خدمات بهزیستی بهره مند می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم کرمی در مراسم اولین جشنواره چندقلوها در استان، افزود: هم اکنون برای ۵۴۲ خانواده دارای فرزند دوقلو، ۴۳ خانوار دارای فرزند سه قلو و چهار خانواده دارای فرزند چهار قلو در استان پرونده تشکیل شده است.

کرمی، شعار جشنواره چندقلوها را «آرزوی ایران جوان، حمایت از خانواده‌های دارای چند قلو» عنوان کرد و افزود: هدف از برگزاری این جشنواره پرداختن به مقوله جوانی جمعیت و همچنین ایجاد شور و نشاط اجتماعی است.

وی اضافه کرد: سازمان بهزیستی برای این خانواده‌ها مستمری ماهیانه‌ای بین ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تا ۳۱ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال پرداخت می‌کند که این حمایت‌ها در راستای کاهش دغدغه‌های مالی خانواده‌های چندقلو در نظر گرفته شده است.

کرمی افزود: علاوه بر پرداخت مستمری ماهانه بر اساس دهک درآمدی (دوقلو در دهک درآمدی یک تا پنج و خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی یک تا هفت) خانواده‌ها از سایر خدمات حمایتی از قبیل ارائه تسهیلات بانکی در زمینه اشتغال و کمک بلاعوض مسکن مطابق دستورالعمل جامع حمایت‌های مالی بهره مند می‌شوند که اجرای آن طبق بخشنامه‌های مربوط است.

سرپرست بهزیستی استان زنجان به سامانه پشتیبانی برخط سازمان به آدرس Ticketing.behzisti.gov.ir اشاره کرد و گفت: این سامانه آماده پاسخگویی به سوالات خانواده‌های دارای فرزندان چندقلو است.

کد خبر 6370654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha