پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ بهمن ۱۴۰۳، ۲۳:۲۳

ساخت موشک‌های کروز با برد بیش از هزار کیلومتر با استفاده از هوش مصنوعی

ساخت موشک‌های کروز با برد بیش از هزار کیلومتر با استفاده از هوش مصنوعی

اهواز - فرمانده نیروی دریایی سپاه از ساخت موشک‌های کروز با بردهای بلندتر از هزار کیلومتر با استفاده از هوش مصنوعی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علیرضا تنگسیری عصر امروز روز یکشنبه در مراسم سالروز عملیات والفجر هشت با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای نظامی ایران، گفت: نیروی دریایی سپاه در کنار نیروی دریایی ارتش، اجازه هیچ‌گونه تعرضی به آب‌های کشور را نخواهد داد.

وی با اشاره به تجهیزات پیشرفته نظامی ایران از جمله موشک، پهپاد، شناور و زیردریایی‌های مجهز، به دشمنان هشدار داد که مراقب رفتارهای خود باشند.

سردار تنگسیری با بیان اینکه آب‌های خلیج فارس بین‌المللی نیست، افزود: خلیج فارس با عمق کمتر از ۲۰۰ متر، نمی‌تواند بین‌المللی باشد و دشمنان حق تعرض به آن را ندارند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به تحریم‌های شدید علیه ایران، تأکید کرد: این تحریم‌ها نه تنها خللی در پیشرفت نظامی کشور ایجاد نکرده بلکه باعث خودکفایی و تکیه بر توان داخلی شده است.

وی از ساخت موشک‌های کروز با بردهای بلندتر از هزار کیلومتر با استفاده از هوش مصنوعی خبر داد و افزود: این موشک‌ها قادرند اهداف را در ارتفاعات مختلف مورد اصابت قرار دهند.

سردار تنگسیری با یادآوری دلاوری‌های عشایر مرزنشین در دوران جنگ تحمیلی گفت: عشایر همواره نخستین نگهبانان مرزهای کشور بوده‌اند و در طول جنگ نیز با جابجایی مهمات و تجهیزات، نقش بسزایی در پیروزی‌های رزمندگان داشتند.

وی، عملیات والفجر هشت را طولانی‌ترین نبرد با دشمن بعثی و یکی از موفق‌ترین نبردهای اطلاعاتی عنوان کرد که منجر به نابودی نیروی دریایی عراق و بزرگترین پایگاه موشکی دشمن شد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه در پایان با تأکید بر ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان و فشارهای اقتصادی افزود: ملت ایران تا پیروزی نهایی از مسیر خود بر نخواهد گشت و با توکل به خدا و وعده قرآن، بر دشمنان پیروز خواهد شد.

کد خبر 6374187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ابراهیم IR ۰۴:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
      0 0
      بردها باید بیشتر از ۱۲۰۰۰ کیلومتر باشد.
    • IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
      0 0
      سردار تنگسیری از پهپادی که قرار بود جهان را شگفت زده و حیران و سرگردان کنه چه خبر؟