پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۲۶ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۱۳

نماهنگ «مژده منجی» به مناسبت ولادت حضرت بقیّةاللّه‌الاعظم منتشر شد

نماهنگ «مژده منجی» به مناسبت ولادت حضرت بقیّةاللّه‌الاعظم منتشر شد

نماهنگ مژده منجی به مناسبت ولادت حضرت بقیّةاللّه‌الاعظم (سلام اللّه علیه) منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نماهنگ جدید KHAMENEI.IR به‌مناسبت سالروز ولادت حضرت مهدی موعود با عنوان مژده منجی منتشر شد و در آن پیام تبریک رهبر انقلاب به مناسبت ولادت حضرت بقیّةاللّه‌الاعظم (سلام اللّه علیه) اعلام شد.

پیام تبریک رهبری به این شرح است: «تبریک عرض می‌کنم ولادت باسعادت حضرت بقیّةاللّه‌الاعظم (سلام اللّه علیه) را که حقیقتاً یک عید جهانی و بشری است.»

اعیاد موالید ائمّه و موالید نبیّ‌اکرم و عید مبعث پیغمبر و بقیّه‌ی اعیادی که ما داریم، یک فرق اساسی و جوهری با این عید دارد؛ در آن اعیاد، همه‌ی نگاه به گذشته است؛ در این عید، همه‌ی نگاه به آینده است.

مژده‌ی عدالت، امید به استقرار عدالت، یکی از خواسته‌ها و دل‌خوشی‌های همیشه‌ی بشر در طول تاریخ بوده. هیچ زمانی را شما در تاریخ بشر پیدا نمی‌کنید که انسان‌ها در آنجا منتظر عدالت نباشند، آرزوی منجی نداشته باشند.

کد خبر 6378566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
      1 0
      فرهنگ مهدویت احتباج مستمربه ترویج داردواین یکی ازراهکارهای موثر