۳۰ خرداد ۱۴۰۴، ۷:۱۳

تشییع پیکرهای مطهر ۵ شهید در ساری

تشییع پیکرهای مطهر ۵ شهید در ساری

ساری- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران گفت: همزمان با راهپیمایی جمعه های خشم و نصر پیکر مطهر پنج شهید تجاوزهای رژیم غاصب صهیونیستی در ساری تشییع می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام اصغر اصغری با بیان اینکه راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر و تشییع ۵ شهید تجاوزات رژیم صهیونیستی در ساری برگزار می‌شود. گفت: راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر، فردا در شهرهای مختلف قبل از نماز جمعه برگزار می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مازندران تصریح کرد: راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر در ساری از ساعت ۹ صبح فردا همراه با تشییع ۵ شهید تجاوزات رژیم صهیونیستی، از میدان شهید قاسمی به سمت گلزار شهدای ملامجدالدین برگزار می‌شود.

حجت الاسلام اصغری افزود: در این مراسم پیکرهای پاک و مطهر شهید علی باکویی به همراه همسر و دو فرزندش و همچنین شهید سیدمهدی موسوی بر دستان مردم قدرشناس و همیشه در صحنه استان مازندران تشییع و در گلزار شهدای ساری به خاک سپرده خواهند شد.

وی گفت: مراسم وداع با این ۵ شهید امشب بعد از نماز مغرب وعشا در حسینیه چهاردانگه‌ای‌ها واقع در بلوار کشاورز ساری برگزار می‌شود.

کد مطلب 6505234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha