هاشم قاسمی، مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی ایران، با تایید خبر تجمع تعدادی از بیماران پیوندی در مقابل ساختمان این انجمن، به خبرنگار مهر گفت: داروی ساندیمون که تا قبل از عید 20 هزار تومان بود، به یکباره با بیش از 10 برابر افزایش در داروخانه هلال احمر به قیمت 250 هزار تومان عرضه می شود.
وی در ارتباط با علت بروز چنین مشکلی، به تماس خود با وزارت بهداشت اشاره کرد و افزود: در تماسی که بنده با یکی از مسئولان وزارت بهداشت داشتم، کمبود بودجه برای تامین یارانه داروها را علت گرانی داروی بیماران پیوندی عنوان کردند.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی ایران، گفت: در واقع با قطع فرانشیز، بیماران باید قیمت تمام شده دارو را از جیب خود بپردازند و این برای بیماران مقدور نیست که هر ماه 250 هزار تومان بابت تامین دارو پرداخت کنند.
قاسمی، با اشاره به اینکه تجمع بیماران هیچ نتیجه ای به همراه نداشته است، از مسئولان خواست نسبت به مشکلات بیماران خاص برای تامین اقلام دارویی، دقیق تر شده و آنها را حمایت کنند.
بنابراین گزارش، برخی از بیماران نسبت به وضعیت به وجود آمده اظهار گلایه و اعتراض کرده و خواستار پاسخگویی شفاف مسئولان وزارت بهداشت و هلال احمر شدند.
نظر شما