پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ فروردین ۱۳۸۷، ۱۲:۳۸

آموزش بیش از 300 نوآموز قرآنی در جامعه القرآن کریم نکاء

ساری - خبرگزاری مهر: بیش از 200 خردسال و 100 نفر از مادران شهرستان نکاء، قرآن را به روش اشاره در مرکز جامعه القرآن کریم نکاء فرا گرفتند.

مسئول دارالقرآن کریم شهرستان نکاء در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این موسسه زیر نظر جامعه القرآن کریم قم اداره می شود.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز ضمن آموزش نونهالان با روش اشاره، آموزش حفظ ترتیبی قرآن را نیز در صدر برنامه های خود دارد.

ربابه محمد حسینی با اشاره به ویژگیهای اجرای برنامه های آموزش قرآن در این مرکز یادآور شد: تنوع در کلاسها با استفاده از حرکات دست و صورت برای نونهالان  موثرترین روش است.

وی ادامه داد: این مرکز هم اکنون با هشت مربی که قبلا دوره های تربیت مربی، آشنایی با اشارات و تلفظ حروف عربی را در مرکز قم گذرانده اند، اداره می شود.

کد خبر 667520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha