۱ دی ۱۴۰۴، ۱۵:۴۹

معاون فرماندار دشتی: فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ترویج شود

معاون فرماندار دشتی: فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ترویج شود

بوشهر-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار دشتی با اشاره به جایگاه والای شهدا، بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و اجرای برنامه‌های فرهنگی همزمان با برگزاری کنگره شهدای استان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین طهماسبی ظهر دوشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان دشتی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: شهدا سرمایه‌های معنوی نظام و انقلاب هستند و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک ضرورت فرهنگی و اجتماعی است.

وی با اشاره به برگزاری کنگره شهدای استان افزود: این رویداد مهم فرهنگی فرصت ارزشمندی برای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت است و دستگاه‌های متولی باید با برنامه‌ریزی دقیق، اجرای برنامه‌های متنوع و اثرگذار را در سطح شهرستان در دستور کار قرار دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار دشتی خاطرنشان کرد: برنامه‌های فرهنگی مرتبط با شهدا باید با رویکردی خلاقانه و متناسب با نسل جوان اجرا شود تا پیام و آرمان‌های شهدا به‌درستی منتقل شود.

طهماسبی بر نقش شورای فرهنگ عمومی به‌عنوان محور هماهنگی برنامه‌های فرهنگی تأکید کرد و خواستار همکاری و مشارکت جدی همه دستگاه‌های اجرایی در اجرای برنامه‌های پیش‌بینی‌شده شد.

کد مطلب 6698376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha