۲۹ دی ۱۴۰۴، ۱۳:۴۴

شکل‌گیری تشکّل های مطالبه‌گر برای اجرای طرح محله محوری ضروری است

شکل‌گیری تشکّل های مطالبه‌گر برای اجرای طرح محله محوری ضروری است

تبریز-معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت شناسایی نظام مسائل برای راه حل علمی و مسئولانه، بر شکل گیری تشکّل های مطالبه گر برای اجرای طرح محله محوری تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی محمدزاده روز دوشنبه در نشست کمیته شورای راهبری محلات که با هدف بررسی، شناسایی و انتخاب مناطق اولویت دار به عنوان محلات پایلوت به منظور برنامه ریزی، طراحی و آغاز فعالیت های محله محوری با حضور معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد؛ گفت: مدیریت محله محوری به عنوان یکی از طرح های مهم رئیس جمهور در حوزه‌ اجتماعی است و مبنای آن بازگشت به مدیریت محلات با محوریت نقش آفرینی مردم، معتمدین و افراد دارای نفوذ در جامعه است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: شناسایی نظام مسائل و مهمتر از آن ریشه یابی برای رسیدن به راه حل علمی و مسئولانه در فعالیت های محله محوری، باید بر اساس مشارکت مستقیم مردمی شکل گیرد و از دخالت های مصنوعی که ناشی از عدم شناخت کافی و بنیادی مسائل جامعه است، پرهیز شود.

محمدزاده با اشاره به تغییر کنش های اجتماعی و الگوهای رفتاری در گذر زمان، گفت: فهم سلایق و ذائقه‌ مردم در نیاز سنجی و طراحی راه حل ها، موضوع مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد چرا که در نتیجه کار تاثیر مستقیم دارد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی در پایان تاکید کرد: برای اجرای پایدار طرح محله محوری و جلوگیری از ناقص ماندن آن در آینده، شکل گیری تشکّل های مطالبه گر از دل محلات که دغدغه تغییر و توسعه دارند ضروری است.

کد خبر 6725105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha