۳۰ دی ۱۴۰۴، ۱۱:۱۵

شعبانی: مراکز اطلاع‌رسانی گردشگری گیلان ساماندهی می شوند

شعبانی: مراکز اطلاع‌رسانی گردشگری گیلان ساماندهی می شوند

رشت- رئیس اداره حقوقی و املاک اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: مراکز اطلاع‌رسانی گردشگری این استان بر اساس دستورالعمل جدید ساماندهی می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی شعبانی صبح سه شنبه در گفتگو با رسانه ها اظهار کرد: با ابلاغ «دستورالعمل نظارت بر تأسیس و فعالیت مراکز اطلاعات گردشگران در داخل کشور» از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، فرآیند ساماندهی و نیازسنجی مراکز اطلاع‌رسانی گردشگری در استان گیلان بر اساس این دستورالعمل آغاز شده است.

مراکز اطلاعات گردشگران؛ مؤلفه‌ای مؤثر در صنعت گردشگری

رئیس اداره حقوقی و املاک اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به نقش کلیدی این مراکز اظهار داشت: مراکز اطلاعات گردشگران یکی از اجزاء و مؤلفه‌های مؤثر در تأمین اطلاعات مورد نیاز گردشگران است.

وی ادامه داد: مطالعه این مراکز در مقاصد گردشگری نشان می‌دهد که هر مقصد با توجه به گستردگی جاذبه‌ها، خدمات و حجم مراجعه مخاطبان، معمولاً تعداد مشخصی از این قبیل مراکز را در خود جای داده است.

مکان‌یابی و وظایف مراکز اطلاع‌رسانی

وی افزود: این مراکز در مبادی ورودی استان، شهرستان‌ها، شهرها، بخش‌ها و محل‌های پررفت و آمد گردشگران، روستاهای هدف گردشگری، در محل سایت‌ها و جاذبه‌های مهم گردشگری و همچنین پایانه‌های مسافری (ریلی، هوایی، زمینی) که به فناوری جدید روز و دیجیتالی مجهز هستند، تأسیس و فعالیت می‌کنند.

شعبانی به برخی از وظایف مهم این مراکز بر اساس ماده ۴ دستورالعمل اشاره کرد و گفت: راهنمایی و تأمین نیازهای اطلاعاتی گردشگران و مراجعان حضوری، تأمین و ارائه اطلاعات مربوط به جشنواره‌ها، نمایشگاه‌ها و سایر رویدادهای ملی و محلی مرتبط، عرضه و فروش اقلام تبلیغاتی گردشگری نظیر نقشه، بروشور، کتابچه راهنما و همچنین معرفی و پیشنهاد راهنمایان محلی از جمله این وظایف است.

صدور مجوز از طریق فراخوان و الزام به تطبیق ضوابط

رئیس اداره حقوقی و املاک اداره کل میراث فرهنگی گیلان در بخش دیگری از سخنان خود به فرآیند صدور مجوز اشاره و خاطرنشان کرد: مراحل صدور مجوز این مراکز به استناد این دستورالعمل، مستقیماً از سوی اداره کل استان و با برگزاری فراخوان و بررسی شرایط متقاضیان صورت می‌پذیرد.

وی در ادامه با اشاره به ماده ۱۵ این دستورالعمل افزود: اشخاصی که قبل از ابلاغ این دستورالعمل تحت هر عنوان، مجوز مرکز اطلاعات گردشگران را دریافت نموده‌اند، تا پایان اعتبار مجوز (حداکثر یک سال) حق فعالیت دارند و پس از آن باید شرایط خود را با ضوابط جدید تطبیق داده و در چارچوب آن فعالیت نمایند.

شعبانی در پایان از طراحی تیپ جدید مراکز اطلاع‌رسانی با رویکرد مباحث فناورانه و دیجیتال خبر داد و گفت: طراحی این تیپ جدید در دست تهیه است و پس از تأیید نهایی، به‌زودی فراخوان لازم از سوی اداره کل استان و معاونت گردشگری صورت خواهد گرفت.

کد خبر 6725976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha