۳۰ دی ۱۴۰۴، ۱۶:۵۶

ثبت‌نام ۳۸ داوطلب شورای شهر قصرشیرین قطعی شد

ثبت‌نام ۳۸ داوطلب شورای شهر قصرشیرین قطعی شد

کرمانشاه - فرماندار قصرشیرین از ثبت‌نام ۳۸ داوطلب برای هفتمین دوره شوراهای شهر خبر داد.

محمد شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: ۳۸ نفر برای هفتمین دوره انتخابات شوراهای شهر در این شهرستان ثبت‌نام کرده‌اند که نسبت به دوره گذشته افزایش چشمگیری دارد.

وی توضیح داد: از این تعداد، ۲۷ نفر مرد و ۱۱ نفر زن هستند که نشان‌دهنده مشارکت متنوع و گسترده جامعه در انتخابات است. بیشترین ثبت‌نام‌کنندگان در رده سنی ۴۰ تا ۶۰ سال قرار دارند.

شفیعی همچنین درباره ترکیب داوطلبان افزود: ۸۲ درصد افراد عادی و ۱۸ درصد از ایثارگران هستند. از نظر مذهبی و قومیتی، ۱۳ نفر اهل حق، ۲ نفر اهل تسنن و ۲۳ نفر شیعه می‌باشند که تنوع حضور اقوام و مذاهب مختلف را نشان می‌دهد.

وی به تحصیلات داوطلبان اشاره کرد و گفت: ۱۰ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد، یک نفر حوزوی، پنج نفر کاردانی و ۲۲ نفر کارشناسی دارند، که نشان‌دهنده حضور افراد توانمند با تحصیلات متنوع است.

فرماندار قصرشیرین دلیل افزایش ثبت‌نام‌ها را برگزاری جلسات مشورتی با جوانان و نخبگان محلی عنوان کرد که موجب ترغیب افراد متخصص به حضور در انتخابات شده است.

وی در خصوص روند بررسی صلاحیت‌ها توضیح داد: اطلاعات داوطلبان به پنج دستگاه ذی‌صلاح ارسال و پس از بررسی، سوابق آن‌ها در اختیار هیات‌های اجرایی قرار می‌گیرد. این هیات‌ها برای ارزیابی سوابق ۱۴ روز فرصت دارند.

کد خبر 6726401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha