۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۵۶

نوری: معلمان و رسانه‌ها جنایات جبهه باطل را تبیین کنند

نوری: معلمان و رسانه‌ها جنایات جبهه باطل را تبیین کنند

بجنورد- امام جمعه بجنورد با اشاره به اغتشاشات اخیر گفت: معلمان و رسانه‌ها باید جنایات جبهه باطل را برای نسل جوان تبیین کنند و مراقب جنگ فکری دشمن در فضای مجازی باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام رضا نوری در خطبه‌های نماز جمعه بجنورد که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، با اشاره به اغتشاشات اخیر اظهار کرد: ما دلایل فراوان و محکمی برای باطل بودن جبهه‌هایی که در مقابل ما قرار دارند، داریم و معلم‌ها باید آن‌ها را به دانش‌آموزان گوشزد کنند و رسانه‌ها تبیین کنند تا غافلان بفهمند جبهه باطل چه جنایاتی را انجام داده است.

وی افزود: نابود کردن اموال مردم یکی از جنایت‌های دشمن در اغتشاشات اخیر بود؛ ۷۰۰ بانک را به آتش کشیدند و هزار خودروی مردم را سوزاندند، خودرویی که شخص آن را با وام، قرض و سال‌ها کار کردن خریده بود.

حجت‌الاسلام نوری ادامه داد: ده‌ها اتوبوسی که با ریال، ریال پول مردم خریداری شده بود به آتش کشیده شد و این امر دلیل بر آن است که دشمن از مردم ایران کینه دارد و به مردم دروغ می‌گویند که دنبال حق و حقوق و آزادی مردم هستند. اگر دنبال حق و حقوق مردم هستند چرا اموال شخصی و عمومی مردم را از بین برود.

وی تصریح کرد: ما شنیده بودیم قوم مغول برخی مراکز فرهنگی و علمی ایران را از بین بردند، این در حالی است که اغتشاشگران و فتنه‌گران در این اغتشاشات کتابخانه‌ها را به آتش کشیدند و چندین هزار جلد کتاب را سوزاندند. آتش زدن مراکز علمی و فرهنگی آیا برای نفع مردم بوده است؟ چقدر باید طول بکشد که اعتبار فراهم شود و دوباره آن مکان‌ها ساخته شود؟

امام جمعه بجنورد بیان کرد: امروز که آتش فتنه خاموش شده است، ۲۵۰ مسجد به آتش کشیده شده و جیره‌خواران نظام استکباری هزاران جلد قرآن را سوزاندند. صهیونیست‌ها اعلام کردند سلاح و آموزش به لیدرها دادیم که جمهوری اسلامی را به آتش بکشند؛ آن‌ها می‌خواهند ایران را ویرانه ببینند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی افزود: باید قدر افرادی که از امنیت کشور در اغتشاشات دفاع کردند را بدانیم و ملت ما نیز قدردان هستند.

حجت‌الاسلام نوری در ادامه تصریح کرد: در این شرایط باید مواظب جوان‌ها باشیم، معلم‌ها مراقب دانش‌آموزان باشند. جنگ به حوزه فکر و مغز آمده است و فضای مجازی میدان جنگ و مبارزه شده و دشمنان امید جوانان را نشانه گرفته‌اند تا آن‌ها را در مقابل نظام قرار دهند و همچنین ایمان جوانان را هدف قرار داده‌اند.

وی گفت: معلم، خانواده‌ها و رسانه‌ها باید در حوزه جهاد تبیین ورود پیدا کنند، چرا که دشمنان می‌خواهند حقایق را تحریف کرده و حقیقت را وارونه نشان دهند.

کد خبر 6728990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha