۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۱۹

معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل:

پرونده‌های رسوبی کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری اردبیل رسیدگی شود

پرونده‌های رسوبی کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری اردبیل رسیدگی شود

اردبیل-معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل گفت:رسیدگی به پرونده‌های رسوبی کمیسیون ماده ۱۰۰ بایستی در دستور کار شهرداری اردبیل قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر،یوسف خدادای صبح دوشنبه در دیدار با شهردار اردبیل به رسیدگی به پرونده‌های رسوبی کمیسیون ماده ۱۰۰ تأکید کرد.

وی افزود: رسیدگی به این پرونده ها باید در دستور کار شهرداری اردبیل قرار گیرد تا باعث کاهش پرونده ها باشیم.

محمود صفری شهردار اردبیل نیز در این دیدار با بیان اینکه با تصمیمات انجام شده، اجرای احکام پرونده‌های ماده ۱۰۰ شهرداری فوری صادر می‌شود، افزود: در طی چهار سال گذشته بخش قابل توجهی از پرونده‌های بلاتکلیف سال‌های قبل تعیین و تکلیف شدند و تلاش می‌کنیم مابقی پرونده‌ها را نیز تعیین تکلیف کنیم.

وی افزود: در مرحله اول جلوگیری از ساخت و ساز های غیرمجاز در دستور کار شهرداری اردبیل است که در این راستا نیروهای اجرائیات شهرداری شبانه‌روزی در سطح در حال گشت زنی هستند تا از ساخت‌ و سازهای غیرمجاز جلوگیری شود.

کد خبر 6731862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha