۸ بهمن ۱۴۰۴، ۱۵:۳۳

افزایش دریافت و تولید گاز در پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد

افزایش دریافت و تولید گاز در پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد

مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی‌نژاد از افزایش روزانه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعبی دریافت و تولید گاز در این پالایشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ملی گاز ایران، یحیی فیضی با اعلام اینکه همزمان با روزهای سرد زمستان و با تلاش مستمر کارکنان عملیاتی، مقدار دریافت گاز ترش و برداشت گاز از مخزن ذخیره‌سازی شوریجه، روزانه حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب افزایش یافته است، بیان کرد: در نتیجه اقدام‌های ویژه فنی و عملیاتی انجام‌شده، روزانه حدود ۶۵ میلیون مترمکعب گاز در واحدهای عملیاتی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد دریافت و پس از انجام فرآیندهای تصفیه و نم‌زدایی به خطوط لوله سراسری کشور ارسال می‌شود.

وی با اشاره به نقش این مجموعه در تأمین انرژی کشور تصریح کرد: این پالایشگاه به‌عنوان تنها تولیدکننده گازطبیعی در شمال شرق کشور، سهم مهمی در تأمین پایدار انرژی مناطق شمال و شمال‌شرق ایران دارد و کارکنان این مجموعه همزمان با ورود موج سرمای زمستانی، به‌صورت شبانه‌روزی برای حفظ پایداری تولید و انتقال گاز در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی‌نژاد با تأکید بر اهمیت مدیریت مصرف انرژی، از هموطنان خواست با مصرف بهینه گازطبیعی و همراهی با تلاشگران صنعت گاز، در حفظ پایداری شبکه گاز کشور در فصل سرد سال مشارکت کنند.

کد خبر 6734132

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha