۱۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۴۶

به دنبال شدت گرفتن انتقادات؛

واکنش باشگاه پرسپولیس به دو شکست سرخپوشان و وضعیت همکاری با «اوسمار»

واکنش باشگاه پرسپولیس به دو شکست سرخپوشان و وضعیت همکاری با «اوسمار»

با وجود نوسان نتایج پرسپولیس در شروع دور برگشت و افزایش انتقادها از اوسمار، مدیرعامل باشگاه با حمایتی قاطع، پشت سرمربی برزیلی ایستاده و خواستار تمرکز کامل تیم بر ادامه مسابقات شد.

به گزارش خبرنگار مهر، نتایج اخیر پرسپولیس در دور برگشت رقابت های برتر فصل جاری فوتبال کشور باعث شده تا روند کاری اوسمار ویه‌را و فضای مدیریتی اطراف او، مورد بررسی و نقد کارشناسان فوتبال قرار بگیرد.

اوسمار از زمان حضور روی نیمکت پرسپولیس توانست این تیم را در دور رفت مسابقات بار دیگر به جمع مدعیان قهرمانی بازگرداند. اتفاقی که باعث شد بخش زیادی از هواداران و کارشناسان نسبت به بازگشت او و جایگزینی‌اش به جای وحید هاشمیان ابراز رضایت و خرسندی کنند. نتایج مثبت، ثبات نسبی در ترکیب و بازگشت پرسپولیس به کورس قهرمانی، اوسمار را به گزینه‌ای قابل اتکا روی نیمکت سرخ‌ها تبدیل کرده بود.

با این حال شروع دور برگشت برای سرمربی برزیلی آن‌طور که انتظار می‌رفت پیش نرفت. پرسپولیس در سه بازی اخیر خود دو شکست مقابل فجرسپاسی و فولاد خوزستان را تجربه کرد و تنها موفق شد در دیداری حساس و مهم سپاهان اصفهان را شکست دهد.

همین نوسان در نتیجه‌گیری، زمینه‌ساز افزایش انتقادها نسبت به شیوه بازی و تصمیمات فنی اوسمار شد که با توجه به جذب بازیکنان جدیدی چون ایگور سرگیف، دنیل گرا و فرزین معامله‌گری شدت بیشتری نیز به خود گرفت و طرفداران این تیم انتظار نمایش‌های هجومی‌تری از پرسپولیس داشتند.

واکنش باشگاه پرسپولیس به دو شکست سرخپوشان و وضعیت همکاری با «اوسمار»

در این فضای انتقادی، نقش مدیریت باشگاه پرسپولیس بیش از هر زمان دیگری پررنگ شد تا پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه در فضای مجازی و موضع‌گیری شفاف در رسانه ها، حمایت قاطع خود را از سرمربی برزیلی اعلام کند.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نه‌تنها به‌صورت علنی از انتخاب اوسمار دفاع کرد، بلکه در گفتگوهای مستقیم با این سرمربی و همچنین افشین پیروانی سرپرست تیم تأکید داشت که کادر فنی و مجموعه تیم نباید درگیر حاشیه‌ها شوند.

حدادی با ابراز رضایت فنی از عملکرد اوسمار و تأکید بر حمایت همه‌جانبه هیئت‌مدیره، از کادر فنی خواست تنها تمرکز خود را معطوف به بازی‌های پیش رو کنند و بدون توجه به فشارهای بیرونی، مسیر فنی تیم را ادامه دهند.

حال باید دید این پشتوانه مدیریتی تا چه اندازه می‌تواند به آرامش نیمکت سرخ‌ها کمک کند و پرسپولیس را در ادامه فصل دوباره به مسیر ثبات و نتیجه‌گیری مطلوب بازگرداند.

کد خبر 6735095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • منطق IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
      1 1
      آقای اوسمار و حدادی. این بازیکنانی که جذب کردید کیفیت بالایی ندارند. جدا از این، شما همه بازیکنان کم تاثیر و ضعیف تیمت را هنوز در تیم نگه داشتی. کاظمیان و سرلک و تیفوما و کیتیچ و محمدی و عمری و علیپور و اوریه بدرد پرسپولیس نمیخورن. پرسپولیس بازیکن تاثیرگذار میخواد مانند ترابی و... کاظمیان واقعا روی چه اصولی جذب شد؟ علیپور تا کی باید فرصت بازی داشته باشد؟ دل خوش کردید به اینکه تعداد گل های او بالاست؟ شما تعداد بازیهاش را هم ببینید؛ این بازیکن یک مهره متوسط و عادی است؛ چرا در حق پرسپولیس ظلم