۱۳ بهمن ۱۴۰۴، ۱۳:۳۹

کرمانی: آزمون پایانی طرح ملی «بشری» در سمنان برگزار شد

کرمانی: آزمون پایانی طرح ملی «بشری» در سمنان برگزار شد

سمنان- معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان از اجرای آزمون پایانی طرح ملی بشری، با هدف سنجش مهارت معلمان استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد کرمانی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه آزمون نهایی طرح ملی «بشری» در آموزش و پرورش سمنان بیان کرد: این آزمون با هدف سنجش مهارت‌های مربیان و معلمان در سمنان برگزار شد.

وی افزود: در این آزمون تخصصی که با حضور پنج استاد برجسته کشوری و با شرکت ۷۰ نفر از مربیان و معلمان در بازه زمانی هشتم تا سیزدهم بهمن‌ماه ۱۴۰۴ برگزار و ۱۰ نفر موفق به کسب امتیاز کامل شدند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان سمنان همچنین با بیان اینکه برگزیدگان مجوز تدریس در طرح ملی بشری دریافت می کنند، ابراز داشت: صدور این مجوز منوط به تکمیل موفقیت‌آمیز یک دوره کارورزی است.

کرمانی تصریح کرد: سطح علمی بالا و انگیزه قابل توجه شرکت‌کنندگان از ویژگی‌های بارز این دوره بود، به طوری که تعدادی از داوطلبان با گذراندن چند جلسه تمرین فشرده، واجد شرایط دریافت مجوز سرگروهی برای راهبری دوره‌های کارورزی شدند.

کد خبر 6737836

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha