۱۴ بهمن ۱۴۰۴، ۱۰:۳۰

آگاه سازی دانش آموزان آرادانی درباره خطرات مواد مخدر

آگاه سازی دانش آموزان آرادانی درباره خطرات مواد مخدر

آرادان - رئیس آموزش و پرورش آرادان از برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد و آگاه سازی دانش آموزان درباره مخاطرات مواد مخدر با همکاری نیروی انتظامی در مدارس شهرستان خبر داد. 

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عزالدین صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه برگزاری طرح آگاهی بخشی به دانش آموزان درباره خطرات اعتیاد و مواد مخدر به میربانی دبیرستان قدس آرادان بیان کرد: کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر با هدف افزایش آگاهی دانش‌ آموزان و ارتقای سطح بینش و آگاهی این قشر نسبت به آسیب‌های فردی و اجتماعی مواد مخدر، برگزار شد.

وی با اشاره به همکاری نیروی انتظامی در برگزاری این دست کارگاه ها در مدارس شهرستان آرادان ابراز کرد: این برنامه های آموزشی در فضایی تعاملی برای طرح پرسش‌ها و بیان دغدغه‌های دانش آموزان اجرا می شود.

رئیس آموزش و پرورش آرادان ادامه داد: تلاش می شود تا با برگزاری چنین رویدادهایی، مخاطبان یا همان دانش آموزان شهرستان، با آگاهی و شناخت بیشتر، در مسیر انتخاب سبک زندگی سالم گام بردارند.

عزالدین برگزاری چنین کارگاه‌هایی را در راستای ارتقای سلامت روانی و اجتماعی دانش‌ آموزان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مانند مواد مخدر و اعتیاد، دانست و بیان کرد: دانش آموزان و والدین آنان نیز از این دست رویدادها استقبال خوبی دارند.

کد خبر 6738576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha