۲۱ بهمن ۱۴۰۴، ۲۱:۴۳

لیگ نخبگان آسیا؛

شکست تراکتور مقابل السد/ مانچینی امیدوار شد

شکست تراکتور مقابل السد/ مانچینی امیدوار شد

دیدار تیم‌های تراکتور ایران و السد قطر با نتیجه ۰-۲ به سود تیم قطری خاتمه یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال تراکتور و الدین قطر از ساعت ۱۹:۳۰ امروز سه‌شنبه از هفته هفتم لیگ نخبگان اسیا به مصاف هم رفتند که با پیروزی دو بر صفر شاگردان روبرتو مانچینی در السد همراه بود.

رافا موخیکا و روبرتو فیرمینو به ترتیب در دقیقه های ۶۱ و ۸۹ روی پاس گل های اکرم عفیف گلزنی کردند تا نخستین شکست شاگردان درگانا اسگوچیچ را رقم بزنند.

تراکتور که تا پیش از این بازی صعود خود به مرحله حذفی مسابقات لیگ نخبگان آسیا را قطعی کرده بود، با بازی نسبتا تدافعی و انگیزه اندک در حالی مقابل رقیب خود قرار گرفت که میزبان قطری نیاز مبرم به پیروزی داشت.

علیرضا بیرانوند، دانیال اسماعیلی‌فر، الکساندر سدلار، شجاع خلیل‌زاده، محمد نادری، اودیل خامروبکوف (۷۲ - مهدی شیری)، تیبور هلیلوویچ (۸۴ - مهدی حسینی)، مهدی هاشم‌نژاد (۷۲ - تومیسلاو اشترکالی)، مهدی ترابی (۲۴ - رجی لوشکیا)، امیرحسین حسین‌زاده و دوماگوی دروژدک.

ترکیب السد: مشعل برشام، پدرو میگل، طارق سلمان، بوعلام خوخی، پائولو اوتاویو، محمد کامارا (۷۸ - آگوستین سوریا)، کلادینیو، جیووانی (۲۸ - هاشم علی)، روبرتو فیرمینو، اکرم عفیف و رافا موخیکا (۷۸ - حسن الهیدوس).

تراکتور در این بازی بارها به حریفش فرصت گلزنی داد تا علیرضا بیرانوند حداقل ۳ بار مانع از افزایش تعداد گل خورده های تیمش شود تا بازی در پایان ۹۰ دقیقه با دو گل به سود السد به پایان برسد.

سرخپوشان تبریز با این نتیجه ۱۴ امتیازی ماندند و در رتبه سوم قرار گرفتند السد هم هشت امتیازی شد تا با حضور در رتبه هشتم امیدوار به صعود به مرحله حذفی لیگ نخبگان شود.

کد خبر 6745754

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha