۲۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۱۴

جودو کاپ آفریقا - تونس

صعود دو جودوکار ایران به نیمه‌نهایی

صعود دو جودوکار ایران به نیمه‌نهایی

علیرضا نیک‌سرشت و محمدپوریا بنائیان با شکست حریفان خود به مرحله ماقبل فینال رقابت‌های کاپ آفریقا در تونس راه یافتند.

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت‌های کاپ آفریقا به میزبانی تونس که در ارتقای رنکینگ جهانی جودوکاران تأثیرگذار است، امروز یکشنبه پیگیری شد و دو نماینده کشورمان موفق به صعود به مرحله نیمه‌نهایی شدند.

در وزن منفی ۱۰۰ کیلوگرم و با حضور ۱۴ شرکت‌کننده، علیرضا نیک‌سرشت در نخستین دیدار برابر نماینده میزبان تونس به برتری رسید و در مبارزه دوم نیز حریف بلاروسی خود را شکست داد تا راهی مرحله ماقبل فینال شود. وی در این مرحله با جودوکاری از رومانی روبه‌رو خواهد شد.

همچنین در وزن مثبت ۱۰۰ کیلوگرم و با حضور ۱۱ جودوکار، محمدپوریا بنائیان در مبارزه نخست نماینده اردن را مغلوب کرد و در دور دوم نیز مقابل حریف قدرتمند روس خود به پیروزی رسید تا به نیمه‌نهایی برسد. او در این مرحله با نماینده مصر مبارزه خواهد کرد.

کد خبر 6749891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha