به گزارش خبرنگار مهر، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان سمنان از تجمع مردم غیور و ولایی استان در محکومیت جنایت های اسرائیل و آمریکای جنایتکار خبر داد.
در این تجمع که قرار است ساعت ۲۰ امشب، دوشنبه در سراسر استان سمنان برگزار شود، مردم متدین و ولایی دیار سه هزار شهید، شعارهای ضد استکباری سر خواهند داد.
سوگواری برای شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی و تقاضای انتقام سخت از بانیان این جنایت ددمنشانه از دیگر محورهای این تجمعات است.
امشب میدان سعدی معراج الشهداء سمنان ساعت ۲۰ میزبان خیل عظیم مردم متدین مرکز استان سمنان است. همچنین در میادین اصلی شهرهای استان هم اجتماعات مشابهی برگزار خواهد شد.
در شاهرود مراسمی ساعت ۲۰ در مدرسه قلعه و ساعت ۲۱ به صورت راهپیمایی خیابانی برگزار می شود همچنین ساعت۲۳ کاروان خودرویی و موتوری در خیابان های اصلی شهر شاهرود به حرکت در می آید و ساعت ۲۴ دعای ابوحمزه میدان امام(ره) برگزار می شود.
در دامغان هم مراسم بزرگداشت شهادت مرجع عالیقدر و امام شهید انقلاب اسلامی ایران حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (ره) با سخنرانی آیت الله فوادیان فردا، سه شنبه ١٢ اسفند ماه همراه با نماز ظهر و عصر در مسجد صاحب الزمان (عج) بلوار جنوبی دامغان برگزار می شود.


نظر شما