۶ فروردین ۱۴۰۵، ۲۱:۰۹

تخفیف ۳۵ تا ۷۰ درصدی مراکز اقامتی یزد برای مسافران نوروزی

تخفیف ۳۵ تا ۷۰ درصدی مراکز اقامتی یزد برای مسافران نوروزی

یزد - استاندار یزد آمادگی همه‌جانبه استان برای پذیرایی از گردشگران، از پیش‌بینی تخفیف‌های ویژه در مراکز اقامتی و ذخیره‌سازی مطلوب کالاهای اساسی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا بابایی با اشاره به شرایط مطلوب شهر جهانی یزد برای میزبانی از مسافران نوروزی اظهار داشت: علیرغم تلاش‌های دشمنان برای ایجاد فضای ناامنی در کشور، یزد در حال حاضر در شرایط بسیار ایمن و پایداری به سر می‌برد و آغوش این شهر جهانی به روی تمامی هم‌وطنان گشوده است.

استاندار یزد با تشریح اقدامات ستاد تسهیلات سفر برای کاهش هزینه‌های گردشگران افزود: مراکز اقامتی استان تدابیر ویژه‌ای را در نظر گرفته‌اند؛ به طوری که در شرایط فعلی، تخفیف‌هایی بین ۳۵ تا ۷۰ درصد برای مسافران نوروزی اعمال می‌شود تا خانواده‌ها با فراغت بال بیشتری یزد را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد که علاوه بر هتل‌ها و مهمان‌پذیرها، تمامی ظرفیت‌های پشتیبان از جمله مدارس، مراکز آموزشی و سایر اماکن دولتی مجهز شده‌اند تا در صورت نیاز، هیچ‌گونه محدودیتی برای اسکان مسافران وجود نداشته باشد.

بابایی به نظارت مستمر بر بازار اشاره کرد و گفت: در بازدیدهای میدانی که از فروشگاه‌های بزرگ و مراکز عرضه مواد غذایی داشتیم، خوشبختانه هیچ‌گونه کمبودی در کالاهای مورد نیاز مردم مشاهده نشد.

وی با اطمینان‌خاطر به شهروندان و مسافران تأکید کرد: ذخایر استراتژیک استان در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد و پیش‌بینی‌های لازم برای تأمین اقلام اساسی تا دو الی سه ماه آینده صورت گرفته است؛ لذا در هیچ حوزه‌ای با چالش تأمین کالا مواجه نخواهیم بود.

استاندار یزد در پایان ضمن دعوت مجدد از مردم سراسر ایران برای سفر به این استان، تأکید کرد: مجموعه مدیریت استان تمام توان خود را برای خلق خاطره‌ای خوش و سفری ایمن برای مهمانان نوروزی به کار گرفته است.

کد مطلب 6784224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha