۲۸ فروردین ۱۴۰۵، ۱۱:۵۳

وزیر علوم:

زیبایی انسجام‌ ملی به حفظ تفاوت‌هاست

زیبایی انسجام‌ ملی به حفظ تفاوت‌هاست

وزیر علوم گفت: یکی از زیبایی‌های این اجتماعات خیابانی‌ها تنوع، تکثر و تفاوت‌هایی است که می‌بینیم. ما با همه این تفاوت‌ها ایرانی هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم ، حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در تجمع مردم در باغ فردوس تهران کفت: یکی از زیبایی‌های این اجتماعات خیابانی‌ها تنوع، تکثر و تفاوت‌هایی است که می‌بینیم. ما با همه این تفاوت‌ها ایرانی هستیم. این تفاوت‌ها یک موهبت برای ایران است و باید آن را قدر بدانیم.

وی ادامه داد: نباید به جنگ و مبارزه با تفاوت‌ها و تکثرهای ایران برویم. باید به وحدت در عین کثرت قائل باشیم. هنوز برخی فکر می‌کنند دشمن بین ایران و جمهوری اسلامی ایران تفکیک قائل است. در صورتی که می‌بینیم دشمن پُل را هدف قرار داد، مدرسه و دانشگاه را زد، بیمارستان و آمبولانس و اورژانس را تخریب کرد، واقعا اینها متعلق به ایران نیست؟

وزیر علوم افزود: دشمن سفاک میراث کهن ما را تخریب کرد، بسیاری از ساختمان‌های میراثیِ ایران را که تاریخ ما هست، تخریب کردند. ایران ریشه در چند هزار سال سابقه دارد و آمریکا بیش از دو سه قرن و رژیم صهیونیستی کمتر از یک قرن قدمت دارد؛ آنها تاریخ و هویت ندارند.

وی ادامه داد: عجیب است که با وقاحت تمام می‌گویند یک تمدن را می‌خواهیم نابود کنیم. این در حالیست که هنوز تبلیغات صهیونیستی می‌گوید هدف جمهوری اسلامی است. اما همه هوشیارتر از آن هستیم که این حرف‌ها را باور کنیم؛ فهمیده‌ایم که هدفشان ایران است. یک وجب از خاکمان را به کسی نمی‌دهیم، سابقه ایران هم این مهم را نشان داده است.

کد مطلب 6803117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha